in

Moeder haalt 2-jarige dochter op uit de kinderopvang – kijkt tussen haar wenkbrauwen en beseft iets vreselijks

Toen Alyssa Salgado uit Kennewick, Washington haar 2-jarige dochter uit de kinderopvang haalde, deed ze een vreselijke ontdekking.

Er was iets dat niet klopte: haar dochter zag er anders uit.

Ze had een vreemde rode plek tussen haar wenkbrauwen.

Alyssa vermoedde dat de staf op de crèche iets had gedaan – dus besloot ze hen te confronteren …

Wanneer je je kinderen op de kinderopvang laat, ga je ervan uit dat ze in goede handen zijn. Je moet natuurlijk de mensen kunnen vertrouwen wiens taak het is om voor hen te zorgen. Maar Alyssa Salgado had alle reden om te geloven dat haar dochter tijdens de dagopvang aan iets vreselijks was blootgesteld.

Toen ze haar tweejarige dochter uit de kinderopvang ging halen, ontdekte ze dat het kleine meisje een rode vlek tussen haar wenkbrauwen had. Eerst dacht ze dat het een kras was van de kinderen die samen speelden. Maar toen ze dichterbij keek, kon ze duidelijk zien dat iemand de wenkbrauwen van haar dochter had geschoren of had geharst. Ze was ervan overtuigd dat het kinderdagverblijfpersoneel erachter zat. Er was niemand anders die gedurende de dag contact had gehad met het meisje.

Lees ook  Let op: dieven KNIPPEN katalysator onder je auto vandaan

De moeder werd woest en besloot de directeur onmiddellijk te confronteren.

“Vanmorgen nam ik mijn dochter persoonlijk aan de directeur. Ze lachte in mijn gezicht en vertelde me ​​een hoop leugens !!! Dit zou nooit moeten gebeuren en ze hadden niet het recht om mijn dochter aan te raken,” schreef Alyssa op Facebook.

“Ik hou van mijn dochter en deze vrouwen vonden het nodig dingen aan mijn dochters uiterlijk te veranderen.¨

Alyssa’s Facebook-bericht heeft duizenden ouders over de hele wereld verontwaardigd. De overweldigende meerderheid reageerde net als Alyssa en was woedend.

Het verhaal nam een ​​onverwachte wending toen Alyssa van een andere ouder hoorde dat hun kind ook aan dezelfde behandeling werd onderworpen.

Lees ook  Er leven waarschijnlijk enorm veel spinnen in je auto, zonder dat je het weet

“Mijn zoon kan niet praten en ik weet niet wat hij heeft meegemaakt. Hij is maar een baby, hij kan zichzelf niet verdedigen. Hij is nog geen 2 … “schrijft Glenda Maria Cruz, een andere moeder wiens zoon aan hetzelfde werd onderworpen.

Zowel Maria als Glenda voelen zich schuldig dat ze er niet waren om voor hun kinderen te zorgen.

“Ik kan me voorstellen dat ze om haar moeder heeft geroepen en dat ik er niet was om haar te beschermen. Ik heb gefaald!” Schrijft Alyssa.

Beide vrouwen hebben het incident gemeld bij de politie en het wordt nu onderzocht.

Als het kinderdagverblijfpersoneel hier echt achter staat, dan is het volkomen onaanvaardbaar. Niemand heeft het recht om te beslissen hoe een klein kind eruit moet zien, en zeker niet voor mensen die niet de ouders van de kinderen zijn. Deel dit verhaal om anderen te informeren!

Winkelmanager ziet zwaarlijvige vrouw jeans proberen: Wanneer echtgenoot dit zegt, kan ze haar ogen niet geloven

Lucas heeft het syndroom van Down en is het nieuwe gezicht van Gerber – zijn charmante glimlach doet mijn hart smelten!