in

Moeder durft deur niet open te doen, seconden later kijkt ze naar de bewakingscamera

De laatste tijd lijkt het alsof we vooral veel verhalen horen over geweld en misdrijven.

Dus het is geen wonder dat Melissa Vang de deur van haar huis in Kansas, Verenigde Staten, niet durfde te openen toen een vreemde man aanklopte.

Maar we moeten onthouden dat de dingen niet altijd zijn zoals we denken dat ze zouden kunnen zijn.

Hier is een verhaal over een man met een groot hart.

Melissa was thuis met haar twee jonge dochters doen ze plotseling iemand aan de deur hoorde kloppen. Ze verwachtte geen bezoek, dus ze werd onmiddellijk voorzichtig.

De familie had een surveillancecamera geïnstalleerd bij hun voordeur om te kunnen zien wat er buiten hun huis afspeelde.

Melissa besloot het geklop te negeren, omdat ze bedacht dat ze gewoon later de tape kon bekijken om te zien wie het was.

“Ik open mijn deur niet voor vreemden, of wie dan ook die ik niet ken of herken,” vertelde Melissa aan KCTV5 News Kansas City. “Dus toen hij wegliep, checkte ik de beelden.”

Lees ook  Bestuurder rijdt hond aan – en laat haar 12 uur lang voor dood in de sneeuw liggen.

Wat Melissa niet wist is dat deze vreemde absoluut geen kwaad in zin had.

Toen ze de beelden bekeek zag ze iets wat haar recht in het hart raakte. Dit was geen inbreker – eerder het tegenovergestelde.

Het was een tiener, die gewoon simpelweg een goede daad wilde doen.

De jonge man, Tyler Opdyke, klopte op de deur en toen die dicht bleef, keek hij rond en zag de camera. Hij liep naar de camera en hield een bekend ding voor de lens. Het was de portemonnee van de man van Melissa, met meer dan 12 duizend dollar aan contanten.

Het bleek dat Melissa haar man de portemonnee per ongeluk was verloren toen hij naar de auto was gelopen.

“Ik dacht gewoon over wat ik zou willen dat iemand anders zou doen, als ik mijn portemonnee zou verliezen,” zei Tyler. “En ik dacht aan het huis, aan de familie die daar woont.”

Lees ook  Gepensioneerde timmerman bouwt 20.000 kruisen voor de doden – vreemdeling leidt hem naar buiten naar een ongelooflijke verrassing

Tyler hield de portemonnee voor de camera en liet duidelijk zien waar hij deze verstopte, zodat ze hem terugvinden, en daarna verdween hij.

Maar hij wilde nog steeds zeker weten dat de familie de portemonnee had gevonden en dat niemand anders ´m had meegenomen, dus hij keerde ietsjes later terug naar het huis om zeker te stellen dat de portemonnee in goede handen was.

En toen ontmoette hij Melissa, die net de video had gezien en diep ontroerd was door zijn lieve actie.

“We horen niet zo vaak goede dingen zoals dit,” zei een erg dankbare Melissa.

Wat een geweldig verhaal dat onze hoop voor de mensheid weer helemaal herstelt! Deel dit met je vrienden zodat zij ook een lichtpuntje hebben vandaag.

Peuter steelt de popcorn van Prins Harry – als hij het eindelijk doorheeft, spreekt zijn reactie boekdelen

Geketende hond zit 4 lange jaren vast in de sneeuw – kijk als een held het volgende doet