in

Moeder dumpt haar éénjarige baby in een verlaten huis, 10 jaar later keert ze terug en ontdekt het ondenkbare

De bewoners van de Russische stad Yaroslavl zullen nooit vergeten wat er meer dan tien jaar geleden in hun stad plaats vond.

Het begon allemaal op een dag toen de buurman een baby hoorden huilen in een huis vlakbij. Hij dacht er niet veel van en ging gewoon door met waar hij mee bezig was.

Maar in de dagen die volgden bleef de baby huilen. Niemand had ook maar iemand in het huis gezien, waar het gehuil vandaan kwam. En er stonden nooit lampen aan, zelfs ´s avonds niet.

Inmiddels was de buurman ongerust geworden en belde de politie.

Toen de politie in het huis kwam was het volledig verlaten. De mensen die er gewoon hadden, hadden alles ingepakt en waren vertrokken.

Het enige wat ze achter gelaten hadden was hun eigen baby.

Het éénjarige meisje werd gevonden op de vieze en koude vloer en het was duidelijk dat ze daar al dagen lag.

Na verder onderzoek, kwamen de autoriteiten erachter dat de baby Liza Verbitskaya heette. Maar haar ouders waren in geen velden of wegen te bekennen.

Liza werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze met een paar dagen weer aansterkte.

In datzelfde ziekenhuis was er een vrouw die Inna Nika heet. Ze zorgde daar voor haar zieke zoon. Ze was er dag en nacht en hield haar zoontje gezelschap.

Op een dag hoorde ze gegil in de kamer naast die van haar zoon en keek door de deur wat er aan de hand was.

Ze zag de kleine Liza en ze voelde direct een moederlijk instinct opkomen bij het meisje.

Lees ook  Familie uit elkaar gerukt nadat man, echtgenote en dochter binnen 2 weken overlijden aan COVID-19

Vanaf die dag bezocht Inna, Liza dagelijks en bracht haar kleding, speelgoed en eten.

Op een dag stond Inna op het punt om Liza te bezoeken zoals ze dat elke dag deed, toen ze ontdekte dat Liza weg was.

Het ziekenhuispersoneel liet haar weten dat het kleine meisje nu sterk genoeg was om uit het ziekenhuis ontslagen te worden en dat ze naar een weeshuis was gebracht, schrijft aif.ru.

Inna voelde een grote leegte en miste het kleine meisje waar ze zo aan gehecht was geraakt. Ze besloot dat ze naar het weeshuis moest gaan om haar te vinden.

Toen ze Liza weer zag, was haar instinct duidelijk: Ze wilde het meisje adopteren.

Inna begon snel het proces voor de adoptie en na veel papierwerk mocht Liza bij Inna en haar familie gaan wonen. Inna hield net zo veel van het kleine meisje, als dat ze van haar eigen biologische kinderen hield.

Tegen de tijd dat Liza door Inna geadopteerd was, was ze bijna twee. Ze kon nog steeds niet op eten kauwen en was extreme bang voor harde geluiden. Het was duidelijk dat het meisje een trauma had opgelopen als gevolg van de lastige start die ze in haar leven had gehad.

Inna was echter vastbesloten om de baby van de nodige liefde en zorg te voorzien – haar moeilijke dagen waren over.

Uiteindelijk kwam Inna er ook achter dat Liza moeilijkheden had met leren lopen. Toen ze ouder werd, gaf Inna Liza op voor danslessen, hopend dat de muziek ervoor zou zorgen dat Liza zich comfortabeler zou voelen in haar eigen lichaam op haar gevoel zou vertrouwen.

Lees ook  Jongen krijgt leeg pakketje van moeder, leest het bericht dat erin zit en breekt

Of het nu het dansen was, of alle liefde en zorg die ze had ontvangen van haar nieuwe moeder, maar het duurde niet lang voordat Liza opbloeide en net zo was als alle andere meisjes van haar leeftijd.

Omdat Liza een donkere huid heeft, zag ze er altijd heel anders uit dan haar broertjes en zusjes. Ze viel op. Het was niet altijd makkelijk toen ze opgroeide en ze moest heel wat pestkoppen van zich af slaan. Maar Inna zei haar altijd dat ze geen aandacht moest schenken aan wat andere mensen zeiden – ze waren gewoon jaloers.

Vandaag de dag is Liza een tiener die meerdere schoonheidswedstrijden en talentenshows gewonnen heeft. Ze heeft zelfs haar eerste modellenwerk gedaan. Het lijkt alsof de mensen die haar belachelijk maakten, nu op hun tong moeten bijten.

Haar ongelofelijke verhaal en modellen carrière maakte van Liza een beroemdheid in Rusland en het duurde niet lang voordat haar biologische moeder over haar hoorde.

Nu dat ze beroemd is probeert haar biologische moeder weer contact te krijgen met het meisje – maar het wordt tot nu toe geweigerd. Liza heeft de contactgegevens, maar het is aan het meisje zelf om te besluiten of ze ooit contact op wil nemen met de moeder die haar mishandelde en achterliet toen ze nog maar een baby was.

Ik ben zo blij dat Liza haar lot van koers veranderde en dat ze een fijn thuis heeft met een lieve familie. Overweeg alsjeblieft Liza haar bijzondere verhaal te delen als je ook denkt dat Inna een echte held is!

Vrouw ontdekt dat echtgenoot vreemdgaat, regelt een verjaardagscadeau dat hij nooit zal vergeten

Kleine hond ontmoet groot politiepaard – als hij dichterbij komt, barst het baasje in lachen uit