in

Moeder doet schokkende ontdekking onder trampoline van kinderen: “Een nachtmerrie”

De Australische Denise Torkington deed de ontdekking van haar leven onder de trampoline van haar kinderen. “Dit is waar nachtmerries van gemaakt worden.”

Denise Torkington dacht eerst dat het om dauw ging onder de trampoline van haar kinderen in Hervey Bay, Queensland. Haar man Sean had echter snel door dat het een gigantisch spinnennest was.

Spinnenfobie

Het blijkt om een reusachtige kolonie van spinnen te gaan. Welke soort het is, blijft voorlopig onduidelijk, maar Australië kent heel wat giftige soorten.

Lees ook  Vrouw keert terug van haar militaire opleiding. Wacht tot je het moment ziet waarop de honden haar opmerken.

Denise verklaart zelf dat ze arachnofobie heeft, oftewel een fobie voor spinnen heeft. “Dit is waar nachtmerries van gemaakt worden.”

Blijft maar groeien

De spinnen lijken ook niet direct van plan om weg te gaan. “Mijn man trapte er tegen in de hoop dat ze weg zouden gaan, maar ze hebben het ’s nachts heropgebouwd en het spinnennest groeit sindsdien elke dag”, zegt Torkington.

Lees ook  Bronte was een zwerfhond, werd aangereden en afgedankt – maar verloor nooit de wil om te leven

Op een Facebook-groep over tuinieren werden ze aangeraden om “alles te verbranden en weg te rennen”. Intussen heeft het gezin professionele hulp ingeschakeld om de spinnen permanent uit hun tuin te verwijderen.

De 2-jarige heeft dezelfde zeldzame ziekte als hij – en hij bezoekt hem om iets tegen zijn pestkoppen te doen

Geschifte moeder stopte baby in een oven… Maar ze leeft nog wel!