in

Moeder doet een beroep op de terugkeer van de gestolen ketting van de dode zoon – dief doet iets dat haar hart breekt

Het was in november 2016 dat Stacey Bright’s 10-jarige zoon Colby tragisch stierf aan een schotwond in zijn hoofd.

Toen het gezin worstelde om hun leven weer bij elkaar te krijgen, kregen ze opnieuw een klap te verduren die ze nooit hadden moeten ondergaan.

Iemand brak in de gezinsauto en stal – onder andere – een ketting die eigenlijk een urn was met Colby’s as.

De rouwende moeder, Stacey: “Het gaf me het gevoel dat ik hem helemaal opnieuw verloor.”

Niets kon ooit echt vervangen wat was genomen; het ding dat zoveel voor het gezin betekende. Het kruis was de meest waardevolle herinnering van Stacey aan haar zoon.

“Ik bedoel dat ik dingen heb,” zei Bright. “Ik kreeg foto’s, maar dat zou ik niemand toewensen.¨

Stacey was natuurlijk diep bedroefd over wat er was gebeurd, maar ze zou niet snel toegeven. Ze probeerde de ketting met alle mogelijke middelen terug te krijgen. Dat hield in rechtstreeks naar sociale media gaan in de hoop dat anderen haar verhaal zouden delen en haar kansen zouden verhogen dat iemand de ketting zou tegenkomen. Al snel bereikte haar campagne de oren van de lokale tv-zender WBOY TV.

Lees ook  Gewonde boa constrictor gedumpt in afvalcontainer

Stacey was het stadium van boos zijn op de dief voorbij, ze wilde nu gewoon dat de ketting terugkeerde, zodat ze iets solide zou hebben om haar zoon aan te herinneren.

Toen, twee weken later, kreeg ze eindelijk de rust die ze zocht: iemand belangrijk had haar verhaal gehoord en wilde helpen.

Een jonge man uit Barbour Country, die anoniem wilde blijven, had de ketting van Stacey in zijn bezit. De man nam contact op met een lokale Facebook-groep, waar hij om hulp vroeg bij het bereiken van Stacey. Ze staken een hand uit naar de plaatselijke kerk, die er onmiddellijk bij betrokken raakte. Vertegenwoordigers van genoemde kerk fungeerden als een tussenpersoon en het duurde niet lang voordat een betraande Stacey het zo belangrijke juweel weer vasthield.

Lees ook  Meisje knipoogt elke dag naar agent – op een dag is ze verdwenen en snelt hij naar haar huis

Stacey zegt dat ze eeuwig dankbaar is voor de anonieme man die ervoor zorgde dat de ketting terugkeerde.

Stacey krijgt haar zoon nooit terug, maar nu kan ze voor altijd een deel van hem bij zich houden. De urn terug krijgen was alles wat ze wenste, dus het is geweldig om te horen dat door de kracht van sociale media een reünie werd geregeld.

Deel dit artikel om de hele community te eren die er alles aan heeft gedaan om Stacey te helpen.

Tiener pikt haar kleine broertje op school op, uren later ziet moeder het ondenkbare online

Caissière spot met oudere vrouw in de winkel – de comeback van de vrouw laat haar sprakeloos achter