in

Moeder die al 23 jaar dezelfde haarstijl heeft krijgt make-over, het resultaat maakt haar dochter aan het gillen

Dit is waarschijnlijk een van de beste make-overs die ik in tijden heb gezien – het soort make-over waarbij de persoon een echte verandering in haar leven maakt.

Dit is moeder Jan DeVito.

Ze draagt haar haar al 23 jaar op dezelfde manier en kan zich niet herinneren wanneer haar familie, vrienden of zelfs haar man haar zonder make-up zagen.

Sinds dat ze 16 is, werkt ze in een salon en is constant met haar haar en make-up bezig. Maar ondanks dat, ziet ze er uiteindelijk altijd precies hetzelfde uit!

Lees ook  Veulen is paniekerig en verlaat de zijde van de moeder niet, dan ontdekken ze wat er aan de hand is

Mensen zien haar vaak in de salon terwijl ze haarlak sprayt, en zeker stelt dat haar knot op de juiste plek blijft zitten.

Een tijdje terug, stuurde de 23-jarige dochter van Jan, Gina, een brief naar Oprah Winfrey en vertelde dat zij dacht dat haar moeder een nieuwe look verdiende.

Gina vertelde dat ze haar moeder graag in een stijlvoller, rustigere look zou zien – en zonder knot, waarvan ze dacht dat het een beetje gedateerd was.

Een transformatie

De show huurde stylisten en schoonheidsspecialisten in om Jan haar look van top tot teen aan te pakken en het resultaat was opvallend.

Lees ook  2 dorpelingen graven een ondiep graf uit. Eenmaal ik besefte wat ze aan het doen waren, kon ik mijn ogen niet afwenden.

Jan kom tevoorschijn met een frisse, stijlvolle en jongere look. Ze krijgt haar dochter en het hele publiek aan het gillen als ze haar zien. Ze kunnen hun ogen gewoon niet geloven.

Het is niet moeilijk hun reactie te begrijpen! Persoonlijk was ik erg onder de indruk en zelfs geïnspireerd door haar transformatie. Bekijk de video hieronder om zelf te zien hoe Jan haar make-over uitpakte.

Als jij ook dacht dat deze make-over echt bijzonder was – overweeg het dan te delen met al je vrienden!

Vader stuurt zoon naar school met verborgen microfoon, gelooft zijn oren niet als hij de opname hoort

Toerist pakt haai uit het water om een selfie te nemen – daar kreeg ze meteen spijt van!