in

Moeder denkt dat kat stierf bij brand – kijk als ze thuiskomt en iets schokkends ontdekt

Laura Ringenberger was gedwongen voor haar leven te vluchten met haar familie nadat haar huis tot de grond was afgebrand tijdens de bosbranden in Californië in oktober 2017.

Maar voordat ze vluchtte, zocht ze in de achtertuin naar familiekat Kitty Kitty Star. Laura zocht overal en riep haar maar ze kon de kat nergens vinden.

¨Ik riep haar 20 minuten lang maar kon haar niet vinden¨ vertelde Laura Love Meow. “Ik was bang dat we haar niet meer zouden zien.¨

Ze had geen keus dan weg te rennen zonder haar Kitty Kitty Star.

Het was levensbedreigend voor de hele familie en ze moisten vluchten voor hun leven – ze deden het enige juiste.

Maar moeder Laura was kapot dat ze haar geliefde Kitty Kitty Star moest acherlaten en ze verwachtte het ergste – dat ze haar kat nooit meer zou kunnen knuffelen.

Lees ook  Pestkoppen lachen 6 jongens met lang haar uit. Dan knipt mama het af en wordt de tranentrekkende waarheid onthuld.

Het was onduidelijk of Kitty Kitty Star het huis had verlaten voor de brand of vast was komen te zitten in het huis en levend was verbrand. Het hele huis was namelijk verwoest door het vuur en het enige dat er nog stond was de schoorsteen.

Laura wilde er wanhopig achterkomen wat er met haar kat was gebeurd. Nadat zij en haar familie in veiligheid waren, ging ze terug naar het huis met een reporter van ABC TV die verslag deed van de bosbranden in Californië.

Ze namen de auto naar het huis van Laura en zodra ze arriveerden, begon Laura gelijk te roepen om haar kat. Ze liep naar de tuin en riep: ¨We zijn er, kitty, kitty!”.

Lees ook  Heb jij 's nachts ook weleens van die pijnlijke kramp in je benen? HIER komt het door!

Na een tijdje, zagen ze iets bewegen en Laura vroeg de reporter om even achter te blijven. Het was de kat!

Miraculeus genoeg had ze de brand overleefd en was ze bij haar oude huis gebleven.

¨Ze kwam na zo´n 20 minuten naar buiten,¨ vertelde Laura aan Love Meow. “Ik riep haar een tijdje. Uiteindelijk hoorde ik haar ver weg, huilen. Het was echt onwerkelijk.¨

Laura was onder de indruk, ze pakte gelijk haar kleine katje op en kuste haar.

Hier kan je het hartverwarmende moment zien op video.

Dit is bewijs dat hoop het laatste is wat ons verlaat!

Deel als je ook geraakt werd door dit verhaal!

Hond werd achtergelaten om te sterven met mond en pootjes vastgebonden – kijk nu wanneer 2 loodgieters hem redden.

Dierenheld bevrijdt wild paard uit ketting, kijk hoe het paard hem bedankt