in

Moeder deelt ernstige waarschuwing nadat schoenen haar peuter derdegraads brandwonden bezorgen

Hier gaan we weer… De meeste ouders zijn bezorgd om hun kinderen, en dat is hun volste recht natuurlijk. Hen uit de buurt houden van scherpe voorwerpen, giftige producten, gevaarlijke dieren, de straat, het behoort tot hun dagelijkse taak.

Jammer genoeg is de realiteit echter anders. Want soms kunnen we niet overal zijn, en we kunnen onze kinderen dus ook niet beschermen tegen alle gevaren. Het is een onmogelijke taak. Ze moeten de wereld verkennen en het leven ervaren.

Toen deze moeder uit Texas haar dochtertje Rosie een nieuw paar sandalen kocht, had ze zich nooit kunnen inbeelden voor welke gevaren ze zou komen te staan.

Volgens haar bericht op sociale media wilde moeder Felicia een leuk paar sandalen kopen voor haar dochtertje Rosie.

LEES OOK!
Afgevallen Olcay Gulsen draagt gewaagde outfit

Ze vertelt: “Enkele weken geleden kocht ik een paar nieuwe rubberen sandalen in Walmart,” schreef ze op Facebook. Dergelijke sandalen waren in de jaren ’90 immens populair, en zijn nu weer een trend.

Ze zijn gemaakt uit PCV plastic en hebben gaten om voor luchtcirculatie te zorgen. De sandalen zijn beschikbaar in leuke kleuren en zijn goedkoop. Ideaal dus voor haar dochtertje, dacht ze.

Maar er schuilt een gevaar in de sandalen die maar weinig mensen weten. Na slechts 1 dag de sandalen te hebben gedragen kwam Rosie huilend terug thuis.

“Na ze 1 dag te hebben gedragen kwam mijn kind thuis met blaren,” schreef ze. “ZE HAD ZE NOG MAAR 1 DAG!”

Wonden werden erger
Na enkele dagen werd alles nog erger. De blaren veranderden in derdegraads brandwonden, en de moeder moest Rosie in alle haast naar het ziekenhuis brengen.

LEES OOK!
Jongetje (5) schiet broertje dood met wapen dat hij in bos gevonden had.

“Na heel veel antibiotica en zalfjes vonden we eindelijk iets wat werkte,” schreef ze in haar bericht. “Godzijdank werkt deze zalf met corticosteroïden… We moeten nu wel naar een plastisch chirurg om er zeker van te zijn dat haar huid niet moet geopereerd worden.”

“Eerst had ze ernstige blaren en nu is haar huid aan het bloeden en aan het afpellen. Maar mijn arme dochtertje Rosie is een sterke meid,” besloot de moeder.

Ze mogen er dan misschien wel leuk uit zien, deze sandalen, maar jullie zijn gewaarschuwd. Ze kunnen ernstige blaren veroorzaken! Opgepast dus.

Deel dit artikel om deze waarschuwing te verspreiden!

Om deze reden moet je nooit een afspraak bij de huisarts maken in de middag

Veel asielzoekers Nederland plegen zware misdaden