in

Moeder crasht auto met kinderen erin om te laten zien dat God bestaat

De 25-jarige Bakari Warren uit de Amerikaanse staat Georgia is expres tegen een lantaarnpaal gereden om aan haar kinderen te bewijzen dat God bestaat. Dat zei ze na de crash tegen de politie.

De kinderen van 5 en 7 jaar overleefden de botsing en vertelden de politie dat ze van hun moeder hun riem vast moesten maken, net voor ze versnelde en tegen de lantaarnpaal knalde.

Facebook

Lees ook  Dit is Storm, een Nederlands paard die elk meisje jaloers kan maken

Agenten vroegen de kinderen of ze dachten dat hun moeder met opzet was gecrasht. “Ja. Want ze draaide de auto en ze had haar ogen dicht”, zei de dochter. Volgens het meisje zei haar moeder iets onverstaanbaars met aan het eind de woorden ‘I love God’.

Warren zelf verklaarde in eerste instantie dat ze op Facebook aan het kijken was en dat ze daardoor crashte. Uit onderzoek van de politie bleek dat niets daarop wees. Vervolgens gaf Warren toe dat de verklaring van haar kinderen de juiste was.

Lees ook  Kinderartsen waarschuwen voor vitamine D-druppels met propylgallaat

Had veel erger kunnen aflopen

Warren en haar kinderen kwamen allemaal ongedeerd uit de auto, maar dat had heel anders kunnen zijn, zei de politie. Een agent ter plaatse sprak met het Amerikaanse WSB-TV: “Dit had veel erger kunnen aflopen. Ze had de lantaarnpaal ook op een manier kunnen raken.”

Oranje sneeuw in Rusland: ‘We skiën op Mars vandaag’

33-jarige vrouw komt na een beroerte in een coma terecht. Maar als ze ontwaakt laten artsen haar baby aan haar zien, waarvan ze niet eens wist dat ze die had