in

Moeder bevalt van drielingen. 7 jaar later verbluft dokter haar met nieuws dat ze nooit voor mogelijk had gehouden.

Courtney Garrett en haar echtgenoot Philip droomden ervan om een gezin te stichten, maar toen ze niet zwanger raakten, namen ze hun toevlucht tot in vitro fertilisatie. Ze waren in de wolken toen ze vernamen dat ze zwanger waren en waren nog meer verheugd dat ze drie kinderen op de wereld zouden zetten. Hun twee babyjongens en babymeisjes werden geboren in 2009.

Maar zeven jaar later waren ze geschokt om te leren dat de geschiedenis zich zou herhalen.

Lees ook  Gênante filmpjes van Davina Michelle duiken op op social media

Het koppel uit New Orleans was in extase toen ze vernamen dat hun eerste IVF behandeling gewerkt had. Maar toen ze de echofoto zagen, konden ze niet geloven dat ze zwanger waren van drielingen.

De drielingen, Jack, Oliver en Ellie, werden gezond geboren en groeiden op tot prachtige kinderen. Maar zeven jaar later was Courtney opnieuw zwanger en de dokter deelde hen nieuws mee dat hen compleet verblufte. Courtney was opnieuw zwanger van drielingen!

“De dokters hadden zoiets nog nooit gezien”, vertelde ze. “Toen ik het mijn familie en vrienden hadden ze zoiets van: ‘Geen sprake van!’”

Lees ook  Loodgieter: deze 5 dingen moet u nooit door de gootsteen spoelen

Dochter Ella had geraden dat haar moeder opnieuw zwanger was, maar de bevestiging van het nieuws werd in koor herhaald op “Nee!” Toen ze onthulde dat ze zwanger was van drielingen werden de kinderen helemaal wild.

Gelukkig waren de drielingen meteen verkocht voor het idee en verwelkomden hun zusjes met open armen.

Bekijk deze schattige familie in de onderstaande video!

Jongen adopteert kat met precies dezelfde zeldzame oogafwijking en hazenlip als hem.

Mama laat haar baby achter in hete auto en gaat ontbijten. Wanneer ze terugkeert, beseft ze de verschrikkelijke waarheid.