in

Moeder bevalt van drieling. Enkele dagen later zien dokters dat er iets grondig mis is met hun hoofden.

Amy en Mike Howard keken met spanning uit naar hun eerste kind toen de echo hen verraste met heel onverwacht nieuws. Terwijl de ziekenhuismedewerker de sensor over Amy’s buik schoof, zag hij dat het koppel niet één kind verwachtte, maar twee. Sorry, foutje, drie. Ja, een drieling!

Het paar uit New York werd zwanger van de drieling op natuurlijke manier. Het ging om twee eeneiige tweelingsbroers en nog een broer van een andere cel. Beide ouders waren met stomheid geslagen toen ze het nieuws vernamen. Dan werd de schok pure angst. Na de geboorte bleek dat de babies, Hunter, Jackson en Kaden, leden aan een zeldzaam geboortedefect, craniosynostosis. Deze aandoening leidt tot een vroegtijdig samengroeien van de schedel. Het komt voor in één op 2500 van alle geboortes en kan hersenschade veroorzaken. Wat dokters compleet verbaasde was dat alle drie baby’s leden aan dezelfde zeldzame aandoening.

Lees ook  Barney's nieuwe liefde komt voorgoed naar Nederland

De drieling ging na 11 weken onder het mes. Dokters maakten insnijdingen in de hoofden van de jongens en verwijderden dan enkele dunne reepjes schedelbeen. De baby’s moesten daarna gedurende zes tot negen weken met speciaal vervaardigde helmen rondlopen om hun schedels te helpen een gepaste vorm aan te nemen. Bekijk dit ontroerend verhaal in de onderstaande video en kijk hoe de drieling bekomt van de operatie.

Lees ook  Wie keek vroeger ook ‘Het kleine huis op de prairie?’ ZO zien de acteurs er NU uit!

Deel dit verhaal met je familie en vrienden op Facebook!

Toen een bejaarde man naar een verzorgingstehuis moest verhuizen, gaat de familie het huis binnen en doen een verbluffende ontdekking.

Inbreker met skimasker jaagt 9-jarige jongen naar boven. Pitbull van de jongen begint de dief aan te vallen.