in

Moeder bevalt van dochter na bevalling van 40 uur – dan ontdekken dokters tweede verrassing

Er zijn veel verschillende manieren om aan te kondigen dat je zwanger bent, en toen Matthew Ziesemer een t-shirt ontving met “Beste papa ter wereld” er op, wist hij dat zijn leven voorgoed zou veranderen.

De t-shirt was een geschenk van zijn vrouw Nicole Ziesemer, die eindelijk zwanger was geworden.

Maar Matthew noch Nicole wist hoezeer hun leven zou gaan veranderen…

Matthew en Nicole zijn van mening dat een zwangerschap natuurlijk zou moeten gebeuren, met maar enkele ziekenhuisbezoeken, medicatie en controle.

Het echtpaar weigerde dus om een echografie uit te voeren.

Nicole was van plan om thuis te bevallen, met de hulp van een vroedvrouw. Hoewel thuis bevallen meer en meer populair wordt, toch doet slechts 1 op 1000 vrouwen dit. Nicole’s baby stond gepland om geboren te worden op 30 januari.

Maar tot hun grote verrassing brak Nicole haar water op 29 december 2017.

Omdat ze slechts in haar 36ste week van haar zwangerschap was, was het koppel genoodzaakt om hun geboorteplannen te wijzigen. Het waren niet de juiste omstandigheden voor een thuisbevalling, en dus ging Nicole naar een ziekenhuis.

Matthew bracht Nicole naar een ziekenhuis in Michigan. De stad was net geraakt door een hevige sneeuwstorm, en Matthew moest de sneeuw eerst opruimen voor de oprit voor ze aan hun 2 uur durende rit konden beginnen.

Lees ook  Man maakt vreemd apparaatje los in de slaapkamer – kijkt dichterbij en beseft de enge waarheid

Ze bereikten het ziekenhuis rond 4 uur ’s ochtends op vrijdag. Nicole haar weeën bleven duren tot zaterdag en haar plannen voor een natuurlijke geboorte, zonder hulp van medicatie, mocht ze dus opbergen.

Matthew schreef dit op zijn Facebookpagina:

“We hadden een andere controle om 11:00 en ze had 7 cm opening, en voor de eerste keer in mijn leven zag ik dat mijn vrouw het niet langer kon volhouden, dat deed me echt pijn.”

Weigerde medicatie

Nicole wilde geen enkele medicatie nemen tijdens de geboorte. Maar Matthew zag dat zijn vrouw ongelofelijk aan het lijden was.

“Na haar gedurende 30 lange uren te zien lijden, duwend, en zwetend, en schreeuwend, wist ik dat we iets anders moesten doen doen, dus raadpleegde ik verschillende mensen en Nicole, en we besloten om een kleine dosis pitocine te gebruiken. Dit bevorderde de weeën en had 10 cm opening.”

Na 4 uren te hebben gezwoegd, kreeg Nicole een epidurale toegediend om de pijn te verhelpen. 48 uren nadat haar water was gebroken, werd haar dochter Blakeley Faith Ziesemer geboren op 30 december om 10:06.

Dokter Megan Forshee was klaar om de placenta te helpen verwijderen, maar in plaats daarvan, vond ze nog een ander hoofdje. Zoon Cade Matthew Ziesemer werd geboren op 30 december om 11:05.

Niemand in de kamer, waaronder de ouders, was voorbereid op de komst van een tweeling!

De trotse, maar geschokte ouders begrepen dat alles niet bleek zoals ze het gepland hadden..

“Mijn eerste gedachte na de bevalling van de tweede baby, was “Oh jeetje, nu hebben we een tweede wieg nodig, een tweede autozitje, een tweede voor alles,…” vertelt Nicole aan WZZM13.

“Dus zelfs al ben ik meer voor natuurlijke dingen, toch gebeuren de dingen met een reden, en er zijn zeker genoeg redenen voor medische tussenkomst, en deze was er daar een van,” schrijft Matthew op Facebook.

“God had een groter plan voor ons in gedachten en toonde ons dat we niet alles in ons leven kunnen controleren.”

Dokter Megan Forshee, die de tweeling op de wereld hielp, had nog nooit zoiets meegemaakt.

“Ik zal dit koppel of deze twee baby’s zeker niet snel vergeten,” zei ze aan WZMM13.

Vind je ook niet dat Cade en Blakeley twee kleine schattige mirakeltjes zijn?

Wat een prachtige en ongelofelijke verrassing moet dit geweest zijn! Zowel Cade als Blakeley stellen het uitstekend en de hele familie is thuis van het ziekenhuis.

Nu hoop ik dat deze familie een nieuw leven kan beginnen, zelfs al is het niet helemaal zoals ik gepland had.

Like en deel dit verhaal als je ook vindt dat kinderen de grootste zegens op aarde zijn!

Oude hond krijgt kerstgeschenkje: Zie zijn reactie wanneer hij ziet wat er in beweegt

Patricia Paays grote geheim onthuld!