in

Moeder adopteert verlaten meisje maar blijkt het biologische zusje van haar al geadopteerde zoon te zijn

Katie Page is nooit opgegroeid met de gedachte dat ze ooit een alleenstaande moeder zou worden. Maar dat is precies wat er gebeurde toen ze begin dertig afscheid nam van haar man. Katie was echter vastbesloten dat ze niet depressief zou worden over de stand van zaken.

Katie kocht een nieuw huis in Colorado, begon een nieuwe carrière en werd pleegmoeder. Ze had altijd problemen gehad met vruchtbaarheid maar wist dat ze ooit kinderen zouden adopteren. In 2016 werd een jongentje van 4 achtergelaten in een lokaal ziekenhuis. De benarde toestand van het naamloze kind veranderde de loop van Katie’s leven.

Katie nam de baby op als haar pleegkind. Ze noemde hem Grayson. Iets minder dan een jaar later beëindigde een rechter de ouderrechten van de ouders van Grayson. Ze was eindelijk in staat om Grayson te adopteren toen hij elf maanden oud was, meldt The Sun. Katie hield van het leven dat ze met Grayson had. Ze was ook van plan om een ​​tweede kind te adopteren toen de tijd rijp was. Een telefoontje van een maatschappelijk werkster versnelde de klok voor Katie.

Lees ook  Het biggetje zou worden geslacht en de kitten ingeslapen. Maar toen het paar elkaar ontmoetten? Prachtig!

Een tweede pasgeborene was achtergelaten in hetzelfde ziekenhuis waar Grayson werd gevonden. Deze keer was het kind een meisje. Katie zegt dat haar geest tien minuten lang aan het racen was en dat ze al haar vrienden en familie begon te bellen. Ze zegt dat iets in haar zei dat ze ‘ja’ moest zeggen tegen de nieuwe toevoeging aan haar familie.

Het duurde maar een paar uur voordat Hannah bij Katie thuis was. Katie keek naar Hannah’s ziekenhuisarmband terwijl ze het kind vasthield en haar mond viel open van verbazing. De naam van de moeder op Hannah’s armband was dezelfde als die van Grayson. De verjaardag van de moeder was ook hetzelfde. Katie geloofde dat Hannah de jongere zus van Grayson was.

Lees ook  Ilse DeLange brengt pakkend eerbetoon aan overleden papa.

Katie wilde het zeker weten. Het kostte wat tijd om Hannah’s moeder op te sporen maar het was de moeite waard. Ze bevestigde dat ze ongeveer een jaar daarvoor bevallen was van een babyjongen. Katie ging nog een stap verder en liet DNA-tests op de kinderen uitvoeren. Het zijn inderdaad halfbroer en zus.

Katie is blij dat ze luisterde naar de stem in haar die haar zei dat ze Hannah thuis moest brengen. Ze is er trots op om de broers en zussen samen onder haar dak te hebben en ze op te voeden als haar kinderen.

Geloof jij dat Katie’s familie het gevolg is van veel toeval? Laat ons je mening weten in de reacties hieronder! Geef dit verhaal door aan de mensen om je heen om hun dag op te fleuren.

Vier jonge verdachten van fatale mishandeling 71-jarige Nico Schoonhoven nu al weer vrij

De staredown van Harrie en Danicio is érg uit de hand gelopen