in

Moe van je werk? Dit bedrijf zoekt iemand die letterlijk betaalt krijgt om te slapen

De sollicitaties kunnen beginnen! Het bedrijf Wakefit, een Indiase start-up, verkoopt o.a. matrassen. De expert in ‘slaapoplossingen’ zoekt nu naar iemand die voor honderd nachten, zeven dagen in de week, negen uur per nacht kan slapen.

Slaap je graag? Dan is dit werk misschien iets voor jou. De Indiase start-up Wakefit heeft een vacature openstaan die velen op het lijf geschreven is.

Het bedrijf wil ‘slaap revolutionair veranderen’, schrijft het op zijn website, en is op zoek naar stagiairs. De taak is simpel: negen uur per nacht slapen, zeven dagen in de week, voor honderd nachten. Het salaris? 1300 euro (voor de honderd nachten).

Lees ook  Vrouw gevraagd om handdoek te dragen in sauna: “Kan er niet aan doen dat ik zo’n sexy lichaam heb”

De uitverkorenen zullen een specifieke matras en een fitness tracker van het bedrijf krijgen, aldus Newsweek. Het ‘werk’ kan in het gemak van je eigen huis worden uitgevoerd.

De humoristische vacature legt uit dat het kledingvoorschrift pijamas is en dat de ideale kandidaat iemand is die in een “trage omgeving” kan functioneren. Daarnaast is het nuttig dat iemand “bijna overal in slaap kan vallen”.

Deze buitenkans biedt iemand de mogelijkheid om haar of zijn “saaie baan te behouden en geld te verdienen als je ‘s avonds slaapt.”

Lees ook  Raymi Sambo vertelt waarom hij de vrouw bont en blauw sloeg!

Er wordt geen specifieke opleiding gevraagd, maar “ervaring hebben met het in slaap vallen tijdens de les”, telt als relevante werkervaring.

De andere selectiecriteria zijn op de website van het bedrijf te vinden, waarop je zelfs een sollicitatie kunt sturen met je sterke punten en de redenen waarom jij perfect bent voor deze baan!

We zijn ervan overtuigd dat het bedrijf veel aanvragen zal ontvangen!

Moeder verdedigt zoon die pestkop sloeg, “De school deed niets.”

Dit is dus de onbekende bloedmooie vrouw van Wilfred Genee!