in

Mishandelde hond verstopt zich in de hoek – maar wanneer de hond haar puppy’s ziet, is iedereen ontroert!

Twee bange honden werden aan het dierenasiel “Marin Humane” in Novata, Californië overhandigt. Het teefje was recent bevallen van een nestje puppy’s. Dat bleek nadat de dierenarts de honden had onderzocht.

Na wat speurwerk en overtuiging was het asiel in staat om de persoon die de honden had overhandigt, ook de puppy’s te laten overhandigen. De puppy’s hadden haar moeder namelijk nog nodig. Bovendien leefde ze in een onveilige omgeving bij de desbetreffende persoon.

Lees ook  Politie maakt identiteit tweede verdachte Urk bekend

De medewerkers hebben het moment dat de puppy’s met hun moeder werden herenigd op film vastgelegd. Het zielige teefje zat eerst verschrikt in de hoek van haar hok. Ze wilde alleen maar bij haar puppy’s zijn. Gelukkig duurde dat niet lang meer. Wanneer de moeder de puppy’s hoort, komt ze meteen aanrennen. Even later is ze de vrouw eeuwig dankbaar.

Lees ook  Alle blaadjes waaien van de bomen: Enorm onstuimig herfstweekend op komst

“We hebben het moment toen een verdrietige en bange moeder werd herenigd met haar puppy’s, vastgelegd” schrijft een van de medewerkers op Facebook. “Iedereen begon te huilen tijdens het prachtige moment”.

De puppy’s konden na enkele weken geadopteerd worden. Bekijk het hartverwarmende moment in de onderstaande video en deel het met je vrienden en familie op Facebook!

Nederland geschokt door nieuwe beelden dierenmishandeling Belgisch slachthuis

School verplicht kinderen water te drinken: ouders boos