in

Mishandelde hond is doodsbang, maar midden in de nacht komt ze om een knuffel vragen

Er is vandaag de dag nog steeds veel dierenleed en mishandeling op aarde, maar het is altijd hoopgevend om te zien dat er mensen zijn die zich volledig inzetten om de situatie te verbeteren.

Dit is precieus hoe Niya, een mishandelde hond, werd gered door Kimberley Slown, die de hond een stabiel en mooi leven gaf. Ze kon arme Niya niet achterlaten, nadat ze naar het Gibson County Wildlife Refuge in Tennessee was geweest en haar ontmoette.

Kimberly Slown is de oprichter van Arrow Dog Rescue, een organisatie die zich inzet voor verwaarloosde honden. Ze had dus al eerder honden gered.

Niya was mishandeld en verwaarloosd door haar vorige baasje, voordat ze in het asiel terecht kwam. Toen Kimberly de hond adopteerde zat ze nog steeds onder de wonden vanwege de mishandeling die ze had moeten doorstaan.

Lees ook  Leraar dwingt stervende leerling pruik af te doen

De arme hond was in eerste instantie doosbang en durfde niet te bewegen, toen Kimberly haar thuis bracht. Niya was logischerwijze schuw, de eerste dag sliep ze alleen maar in een hoekje.

Tijdens de tweede nacht kwam daar verandering in. In het midden van de nacht werd Kimberly wakker omdat ze iets tegen haar hand voelde. Het was Niya, die de vrouw benaderde voor aandacht en liefde.

Niya had aangevoeld dat Kimberly haar niks aan ging doen en er juist was om haar te helpen. Kimberly twijfelde natuurlijk geen moment en gaf de hond een dikke knuffel, waarna ze beide weer verder gingen slapen.

Lees ook  Britt Dekker trakteert Instagram-volgers op kiekje van afgetrainde lichaam

Het zal tijd kosten om volledig te genezen van de wonden die haar zijn aangedaan, fysiek en mentaal, maar Kimberly is er zeker van dat het goed gaat komen met Niya.

Zodra ze weer helemaal vertrouwen heeft in mensen, hoopt Kiberly een liefdevol gezin te vinden voor Niya. Voor nu verblijft ze nog samen met Kimberly.

We zijn heel erg blij dat de hond gered is, elk dierenleven telt! We hebben heel veel respect voor de mensen die zich elke dag weer inzetten voor dieren. Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent!

Ze borstelde haar haar voor de eerste keer in 3 jaar en de transformatie is dan gigantisch groot

Nederland kan vandaag bijzondere ‘blauwe supermaan’ zien