in

Mishandelde hond beland in een politiebureau, waar hij vind waar hij al die tijd naar op zoek was

Soms kan de politie hulp bieden aan honden in nood wanneer ze mishandeld worden, maar de hond uit dit verhaal heeft de politie zelf opgezocht. De mishandelde zwerfhond ging immers zelf naar het politiebureau, wat daarop volgde was een ontmoeting die iedereens leven zou veranderen.

Het begon allemaal op een middag vorig jaar, toen een hond genaamd Gorgi op het politiebureau in het stadje Bayamón in Puerto Rice verscheen. De politie was verbaasd dat de zwerfhond zo vriendelijk was, ondanks al de tekenen dat hij niet een makkelijk leven heeft gehad.

“Hij was er slecht aan toe en vertoonde veel tekenen van mishandeling. Hij zag er bang uit en zocht naar de tederheid en aandacht van een baasje. We gaven hem eten en drinken die middag, hij bleef even voordat hij weer vertrok”, vertelde Tony Montesinos aan The Dodo.

Lees ook  Vrouw schrikt zich rot als ze beelden van babyfoon bekijkt: “Wat is er achter je?”

Het zou uiteindelijk blijken dat het meer dan een toevallig ontmoeting was. De volgende dag kwam de hond terug. De hond wilde ontzettend graag in het gezelschap van de agenten zijn en genoot van elke seconde, wanneer hij bij hen was. De politie besloot daarom om de hond van de straat te halen. Vervolgens zamelde ze geld in om de hond te laten inspecteren door een dierenarts.

De zwerfhond was niet langer meer dakloos. Gorgi zag het politiebureau als thuis en daarom besloot de politie hem een ‘baantje’ te geven als waakhond van het politiebureau.

Op de onderstaande foto zie je de hond trots poseren met zijn politie uniform.

Wanneer hij niet hard aan het werk is met het beveiligen van het politiebureau, dan is hij heerlijk aan het genieten van het leven.

 

Een van zijn belangrijkste taken is echter het zijn van een vriend voor de agenten. De agenten maken lange dagen en zijn gezelschap is erg geruststellend en troostend.

Lees ook  Aha! Dít is de reden waarom kledingstukken in outletstores zo goedkoop zijn!

“Iedereen wordt er relaxed van” verklaart Tony.

Gorgi werd zelfs onderdeel van een studie om te achterhalen of een hond op kantoor stress vermindert. In dit geval was daar zeker sprake van.

Het is duidelijk dat Gorgi geniet van zijn nieuwe baan, maar hij houdt er meer van om onderdeel te zijn van een familie. Het eenzame leven is nu een ding van het verleden voor Gorgi.

“Iedereen houdt van hem”, concludeert Tony, “Hij heeft hier alles wat hij nodig heeft voor de rest van zijn leven.”

We zijn erg blij dat Gorgi het politiebureau gevonden heeft. Iedere hond verdient een mooi leven. Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent.

8 zwerfhonden omringden 6 uur achterelkaar het dode lichaam van een vrouw

Kitten en uil zijn beste maatjes geworden, bekijk hun aandoenlijke foto’s