in

Mirakelremedie: Dit is hoe je komaf maakt met slijm en een vervelende hoest in slechts 1 nacht!

De griep heeft zich wijd verspreid doorheen de Verenigde Staten en Europa. Koorts, hoofdpijn, spierpijn, keelpijn en hoesten zijn slechts enkele van de symptomen van griep, meldt CNN.

Als je enkele van de iets mildere symptomen hebt, verlichten pijnstillers misschien een beetje de pijn, maar helaas zullen ze niet helpen om komaf te maken met die irritante hoest.

Bij de apotheker zijn er verschillende medicijnen en tabletten verkrijgbaar die een vreselijke hoest kunnen verhelpen, maar er zijn ook andere oplossingen.

Oplossingen die zowel goedkoper en natuurlijker zijn, zodat je niet alleen pillen hoeft te slikken en medicijnen die tonnen suiker bevatten.

Deze mirakelremedie die ik met je ga delen bestaat voornamelijk uit gember en is extreem effectief tegen hoest, vooral bij kinderen.

Ingrediënten:

1 eetlepel verse gember
1 eetlepel biologische honing
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel bloem
Plakband
Een gaas

Methode:

Meng de honing met de bloem
Voeg de olijfolie toe en verse gember toe. Meng goed dor elkaar tot je een soort pasta verkrijgt. Als het mengsel te waterig is, voeg dan meer bloem toe.
Spreid de pasta over je borst en maak het vast met een gaas en medische plakband.
Voor kinderen houd je het gaas best drie uur lang vast, voor het slapengaan. Voor volwassenen mag het mengsel een hele nacht inwerken.

Gember activeert het endocriene systeem in het lichaam, wat je meer doet zweten dan normaal, maar daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Hoewel gember compleet onschadelijk is, kan het geen kwaad om de pasta even te testen op de huid vooraleer aan te brengen, want sommige mensen, vooral kinderen, hebben een extra gevoelige huid.

Gember wordt al eeuwenlang gebruikt overal ter wereld voor zijn genezende eigenschappen, iets wat wetenschappers al bewezen hebben.

Het kan gebruikt worden om ziektes te bestrijden, het heeft ontstekingsremmend eigenschappen en helpt bij hart – en longziekten.

Rachel Lim, een moeder, testte dit middeltje op haar zoon, en schreef over hoe goed het werkte.

Ze verving de olijfolie voor kokosolie, wat evengoed werkte. Haar zoon voelde zich veel beter na enkele uren, schrijft The Asian Parent.

Test dit wondermiddeltje zelf eens wanneer jij of je kind nog eens een vervelende hoest of griep heeft. De resultaten zullen je verbazen! Deel dit trucje met je vrienden op Facebook zodat zij ook voordeel halen uit de genezende werking van gember!

Lees ook  Agent Dordrecht schoot gezin dood na zijn dienst

Straathond verhongert en sterft bijna, tot politieagent komt en het juiste doet

Boze moeder post foto’s van haar dochter in tranen om publiekelijk haar 3 pesters verantwoordelijk te stellen