in

Minuten voor het huwelijk grijpt bruid de bevende hand van haar bruidegom – en beseft de waarheid over de man met ze trouwt.

Na maanden voorbereiding breekt dan eindelijk de grote dag van je bruiloft aan. Je denkt werkelijk alles te weten over je partner met wie je de rest van je leven zult doorbrengen. Elk verloofd koppel zal toegeven dat op zeker ogenblik, hoe kort ook, de twijfel even toeslaat. We denken dat we 98 procent zeker weten dat we met die persoon willen trouwen. Maar wat als we het mis hebben – wat als we een vreselijke vergissing begaan?

Ogenblikken voor een bruid uit North Carolina genaamd Maggie Earwood naar het altaar wandelde, ontdekte ze precies met welk type man ze zou trouwen. Haar aanstaande echtgenoot, marinier Caleb Earwood, besloot dat er voor de ceremonie nog één ding was dat hij moest doen.

Lees ook  Yolanthe bedolven onder positieve reacties na het delen van bikinifoto

Hij moest samen met zijn aanstaande vrouw bidden. En het moest wel nu gebeuren.

Het hartverwarmende moment werd vastgelegd door huwelijksfotograaf Dwayne Schmidt, die toegaf dat de tranen in zijn ogen liepen. “Van zodra ze elkaars handen vastpakten, begon hij erg emotioneel te worden”, herinnert Schmidt zich.

“We zouden onze eerste stappen van ons gezamenlijk leven zetten, en dat wilden we niet zonder God doen”, zei Caleb. “Ik bad tot God voor mijn prachtige en slimme vrouw met wie ik gezegend werd, en de prachtige familie die ik er bij zou krijgen.”

Lees ook  6-jarig jongetje krijgt staande ovatie van klasgenoten nadat hij kanker had overwonnen

Van zodra Maggie de hand van haar bruidegom vastgreep, wist ze meteen met wat voor ’n man ze zou trouwen. En haar hart liep over van vreugde.

“Toen ik zijn hand vastpakte, beefde hij hevig. Dus ik wist dat hij erg nerveus was”, herinnerde Maggie zich. “Het was een opluchting voor me dat de man met wie ik zou trouwen precies zoals ik over God dacht.”

Ook Maggie kon haar tranen niet bedwingen, en dat konden ook de gasten niet. “Er bleef geen oog droog in de zaal”, zei Maggie.

Bekijk het videoverslag hieronder!

Soldaat wandelt gevangenis binnen met een hond. Kijk nu de reactie van de puppy wanneer hij deze gevangene ziet.

Video: In toneelstuk met 13-jarige Kate Middleton werd haar huwelijk met William al voorspeld.