in ,

Miljuschka Witzenhausen showt opnieuw haar curves in eerlijke bikini-foto

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat we hopelijk met zijn alle weer lekker op het strand of aan het zwembad mogen liggen.

Veel mensen proberen nog snel wat kilo’s kwijt te raken, maar Miljuschka Witzenhausen laat zien dat het ook anders kan!

Miljuschka omarmt haar curves
Miljuschka is toch wel de leukste en mooiste keukenprinses van Nederland. Naast een hoop foto’s van lekker eten zien we op haar Instagram regelmatig een #eerlijkefoto voorbij komen, waarop ze laat zien dat het niet erg is om een groter maatje dan maat 36 te hebben.

Lees ook  Gary (19) trouwde na 2 weken daten met 72-jarige dame.”Op een oude fiets moet je het leren”

Met haar eerlijke foto’s probeert ze de onrealistische schoonheidsidealen te bevechten die we de laatste jaren steeds vaker op social media zien. Miljuschka bewijst met haar foto’s dat ook vollere vrouwen prachtig kunnen zijn!

Eerlijke foto’s
Miljuschka wilt dat vrouwen zich realiseren dat je echt geen fillers hoeft te laten zetten of je foto’s moet photoshoppen om mooi te zijn. En dat bewijs levert ze met bovenstaande foto. Zeg nou zelf, ze ziet er toch prachtig uit?

Lees ook  Ouder stel kan zorgkosten niet betalen; pleegt zelfmoord

Het is dus niet de eerste keer dat Miljuschka zich sterk maakt om de taboes te doorbreken en de beauty standards opnieuw probeert te definiëren.

En als je het ons vraagt moet ze daar vooral mee doorgaan, want het levert leuke kiekjes op. Bekijk onderstaande foto’s maar!

Artsen waarschuwen: jezelf insmeren met koeienstront helpt niet tegen corona

Zien: Nieuwe vriendin van Rico Verhoeven laat niets aan de verbeelding over!