in

Miljuschka Witzenhausen laat zien wat ze onder de motorkap heeft – Eerlijke foto

Miljuschka Witzenhausen zorgt regelmatig voor ophef met haar eerlijke foto’s op Instagram. Deze body-positieve foto’s slaan zó aan, dat ze er een serie over gemaakt heeft. Binnenkort laat Miljuschka zich op pikante wijze zien op Videoland in #eerlijkefoto…

Bijna elke foto op Instagram is ‘oneerlijk’. Je wordt dagelijks gebombardeerd met kiekjes van perfecte vrouwen met perfecte lijven en perfecte make-up.

Lees ook  De 23-jarige Nora: een lepel in ondergoed verbergen kan het leven van jonge vrouwen redden

Miljuschka Witzenhausen, die zichzelf kwarktaartkoningin noemt, houdt daar niet zo van. Regelmatig post ze een ‘tegengeluid’ – een #eerlijkefoto.

Zonder makeup, met vetrollen, striae en als het kan een weinig flatteuze gezichtsuitdrukking. Af en toe een #eerlijkefoto werkt ontnuchterend voor zowel de mannelijke als de vrouwelijke kijker!

#eerlijkefoto op Videoland met Miljuschka
De trend die Miljuschka Witzenhausen met haar eerlijke foto’s startte loopt zó lekker, dat streamingdienst Videoland haar benaderde voor een vierdelige docuserie.

Lees ook  Gina is de ‘heetste oma op deze planeet’ (foto’s)

Hiervoor liet ze zich nóg eerlijker en opener zien. Op 1 oktober staat de serie online. Voor een aantal pikante preview-beelden kan je alvast op ons forum terecht!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Snack van het moment🍉

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Studies beweren dat mannen pas na hun 54e levensjaar volwassen worden!

Man duwt levende paling in achterste – Paling overleden