in

Miljuschka met dochter in ziekenhuis

Zware dagen voor Miljuschka Witzenhausen. De presentatrice verblijft momenteel samen met haar 7-jarige dochtertje Feline in het ziekenhuis in verband met de epilepsie van de kleine meid.

„Mijn dappere meisje. Ze doet het keer op keer zonder zeuren alle tests en onderzoeken. Epilepsie is en blijft altijd een zoektocht naar antwoorden”, schrijft Miljuschka bij een foto van Feline in het ziekenhuis.

Lees ook  Tieners beginnen een walgelijke “George Floyd Challenge”

Hoewel het heel zwaar is om steeds weg te moeten voor de onderzoeken, haalt ze er ook steun uit. „We zitten nu vier dagen intern. Ik ben zo dankbaar dat ik lotgenoten hier kan spreken. Ouders van kids met dezelfde aandoening, meisje van 20 die ook op haar vierde de eerste aanval kreeg en een leger aan medici. Het geeft een klankbord en ergens ook steun.”

Lees ook  Als je een hart hebt, dan kan je dit bericht niet zomaar aan je voorbij laten gaan. De hele wereld moet te weten komen wat er gebeurde!

Miljuschka wordt overladen met steun en liefde. Zo wensen onder meer Jim Bakkum, Glennis Grace, Bobbi Eden, Tess Milne en Kim Lian van der Meij de brunette veel sterkte.

Slecht nieuws voor Duncan Laurence.

Bejaarde (86) knock-out geslagen en beroofd