in

Miljarden Air Miles verlopen 1 november: maak ze nu op

2,9 miljard airmiles moeten op voor november
In 2013 werd bekend gemaakt dat Air Miles vanaf toen een geldigheidslimiet hadden van vijf jaar. Dat betekent dat per 1 november de eerste airmiles verlopen, waar volgens berekenen nog circa 2,3 miljard van over zijn. Consumenten zijn ze in rap tempo aan het opmaken

.

Air Miles ouder dan vijf jaar zijn binnenkort niet meer geldig.

Vijf jaar
Vanaf 2013 kregen Air Miles een houdbaarheidsdatum van vijf jaar. Daarna komen ze te vervallen en kunnen ze dus niet meer ingewisseld worden. Volgens berekeningen verlopen er in totaal 2,9 miljard Air Miles. Sinds spaarders zijn geïnformeerd over de vervaldatum, zijn er al zo’n 2,3 miljard spaarpunten ingewisseld.

Lees ook  Vrouw (29) vermist in Almelo: vertrok in verwarde toestand

Tempo
Loyalty Management Netherlands, het bedrijf dat eigenaar is van de Air Miles, vertelt dat consumenten hard aan het inwisselen zijn. “De afgelopen weken gaat het bij veel winkels om twee tot vier keer zo veel spaarpunten als gebruikelijk. Als dit tempo aanhoudt, zou ongeveer tweederde van de ‘oude’ spaarpunten ingewisseld zijn voor november.”

Lees ook  14-jarige jongen neergestoken, twee meisjes opgepakt

Opmaken
Spaar je dus al een hele tijd Air Miles, controleer dan of je nog zegels hebt uit 2013. De punten kunnen ingewisseld worden tegen allerlei producten, zoals reisjes en beautybehandelingen tot speelgoed, dvd’s en boeken. Alle klanten hebben per e-mail of brief een bericht gekregen over de geldigheid van hun spaarpunten.

Vrouw heeft zoveel geluk in Miljoenenjacht, zelfs Linda de Mol is verbijsterd

Sandra ontroostbaar door vernieling graf dochtertje (4): “Ik ben woest en verdrietig”