in

“Mijn dochter heeft zich per ongeluk doodgeschoten”, beweerde haar vader. Dan ontdekt de politie wat er echt was gebeurd

Een vader die beweerde dat zijn dochter zichzelf per ongeluk doodschoot, wordt nu zelf aangeklaagd op verdenking van moord op zijn eigen dochter. Speurders ontdekten dat de 22-jarige jongedame het fatale schot in juni onmogelijk zelf kon afgevuurd hebben.

Heel even leek het erop dat Kailee Jo McMullen (22) op 29 juni om het leven was gekomen door een tragisch ongeluk bij haar thuis in Norman, in de Amerikaanse staat Oklahoma. Het was haar vader Ronald die destijds de hulpdiensten belde en vertelde hoe zijn dochter zichzelf “per ongeluk in het gezicht had geschoten”.

Toen de hulpdiensten ter plaatse arriveerden, lag Kailee in het portiek van het huis. Karen McMullan was bezig met een poging tot reanimatie, waarna de hulpdiensten het van haar overnamen. Op een bijzettafeltje werd een revolver besmeurd met bloedspatten aangetroffen. Haar vader had ook heel wat bloed over zich heen gekregen en staarde in het niets toen de politie hem vroeg wat er gebeurd was.

Lees ook  Kim Kardashian laat niks aan je verbeelding over met deze foto
Handdoek

Er was nog meer vreemds aan de hand. In de keuken ontdekten speurders dat Ronald had geprobeerd om bloed van de grond te dweilen, hoewel ze zijn dochter in de gang hadden aangetroffen. Toen de politie foto’s probeerde te nemen van de bloedspatten bij Ronald, probeerde hij ze af te vegen met een handdoek. Agenten probeerden hem tegen te houden en toen ze uiteindelijk zijn handdoek afpakten, deed hij verder met zijn handen.

Toen de foto’s uiteindelijk genomen waren, begon Ronald zich nog vreemder te dragen en ging hij in de aarde naast de oprit van het huis liggen. Vervolgens begon hij grond over zich heen te gooien terwijl hij zijn schoenen veegde aan de betonnen oprit.

Lees ook  Stiefvader die baby wekenlang mishandelt en benen breekt, krijgt geen gevangenisstraf
Misbruik

Uit getuigenissen van vrienden bleek dat Kailee soms wel, dan weer niet thuis woonde en dat ze een erg ongelukkige relatie met haar vader had. Ronald zou Kailee in april nog geslagen hebben totdat haar moeder een geweer bovenhaalde en hem eiste om ermee op te houden. Volgens twee vrienden had haar vader Kailee ook misbruikt toen ze nog jonger was.

Tijdens een eerste hoorzitting kwam maandag aan het licht dat het schot dat Kailees dood betekende vanaf zo’n 45 centimeter afstand was afgevuurd. Die afstand was ‘buiten haar bereik’, aldus een speurder in de rechtbank, wat betekent dat iemand anders gevuurd moet hebben. Voor rechter Steve Stice was er genoeg bewijs om de 43-jarige vader, die al in juli gearresteerd werd, officieel in beschuldiging te stellen voor eerstegraads moord.

Deze stervende moeder gooide haar baby in de wc om het leven van haar dochter te redden.

Vrouw van gehandicapte veteraan ongerust als ze hem ziet snotteren. Dan toont hij haar wat hij in z’n hand houdt.