in

Michelle en Maarten uit BZV zetten de volgende stap in hun relatie

Michelle en Maarten laten er geen gras over groeie! Groot nieuws uit Boekel: het kersverse Boer zoekt Vrouw-koppel Michelle en Maarten gaat samenwonen!

Begin december lieten de twee al weten dat de ‘koffers klaarstonden’ en dat er al plannen werden gesmeed om langzaamaan samen te gaan wonen. Nu is het hoge woord eruit! De twee zijn te verliefd om niet bij elkaar te zijn.

Samenwonen
Het was nog maar begin december toen Michelle vertelde dat de twee al dachten aan samenwonen. Er waren toen nog geen concrete plannen, maar toen zei Michelle nog:

Lees ook  Verlaten hond wil zak in gracht maar niet loslaten – wanneer fietser het opendoet, beseft hij het ondenkbare.

“De koffers worden zo langzamerhand klaargezet en we zijn al een beetje aan het kijken wat wel en niet meegaat.” Nu zijn de twee er zeker van: over twee weken gaan de tortelduifjes samenwonen.

Liefde op de eerste brief
Voor Michelle was het al lang duidelijk dat Maarten de ware voor haar was. Meteen bij het lezen van zijn brief wist ze dat dit háár man was. “Ik had wel het idee, dat wordt hem. Maar ik moest het eerst zeker weten.

Lees ook  Zo zag Michella Kox er vroeger uit

Hij moest ook willen,” vertelt ze in het programma Kraak! van Omroep Brabant. Nadat de serie zijn conclusie had bereikt, gingen Michelle en Maarten meteen op vakantie naar Curaçao om bij te komen.

Buikpijn en diaree? Signalen dat je misschien wel de ziekte van Crohn hebt

Dokters gedwongen om keizersnede uit te voeren – papa ziet baby’s gezicht en het wordt muisstil