in

Michael leefde vrij totdat de politie onthulde dat hij al 19 jaar gezocht werd

“Dingen zijn niet altijd zoals je denkt dat ze zijn”, zo zegt men soms. Maar voor Michael Jeff Landers heeft deze uitdrukking een geheel andere betekenis gekregen. Toen hij 24 was, leefde hij een normaal leven met een vrouw, kind, baan en huis – maar toen klopte er een politieagent aan de deur en dit veranderde alles, zo schrijft de Daily Mail.

De politie vertelde hem dat hij door zijn grootouders werd ontvoerd toen hij vijf jaar oud was. Ze waren op het moment betrokken bij een voogdijgeschil met zijn ouders, die ze niet in staat achtten om voor hem te zorgen, en toen de grootouders de zaak leken te verliezen, vluchtten ze de staat uit. Het was lang geleden, maar Michael’s ouders gaven het nooit op en na 19 jaar slaagde de politie er eindelijk in om hem te vinden.

Lees ook  Vrouw bonkt op de deur en zegt dat verkr*chter vlakbij is. Wat de 14-jarige dan doet … verbluffend.

De hele wereld van Michael werd toen ondersteboven gegooid. Zijn grootouders, die hem tijdens zijn opvoeding hebben gesteund, hadden hem ontvoerd en waren nooit teruggekeerd naar zijn ouders, die al jaren ongeveer 150 kilometer verder woonden.

De grootouders deden het goed

Toen vond de ergste schok plaats wanneer hij zijn ouders voor de eerste keer in bijna 20 jaar ontmoette. Hij nam het echter voor zijn grootouders op en zei dat ze het waarschijnlijk goed bedoeld hadden.

Lees ook  Verpleegster zet hond naast terminaal zieke eigenaar en ogenblikken later is ze getuige van een wonder.

Michael ondersteunt hen omdat ze hem steeds hebben gesteund in zijn opvoeding, ook al was dit illegaal.

Vandaag is Michael teruggekeerd naar zijn normale leven, maar hij heeft regelmatig contact met zijn moeder.

Hoe denk je dat jij zou reageren? Denk je dat de grootouders het recht hadden mochten de ouders daadwerkelijk een slechte invloed op de jongen gehad hebben?

Een vreemdeling bezoekt het graf van haar broer, 70 jaar later hoort ze de hartverscheurende waarheid

De moeder van de bruidegom begint te krijsen tijdens de bruiloft. De bruid kijkt machteloos toe als ze haar man ziet vertrekken.