in

Met deze vrouwen had snoeper Marco Borsato allemaal een affaire

De 53-jarige Marco Borsato komt de afgelopen tijd behoorlijk vaak voorbij in de Nederlandse media. Niet omdat hij een nieuw lied of concert heeft gepland, maar de zanger is gescheiden met zijn vrouw Leontine.

Nu is in de afgelopen maanden ook aan het licht gekomen waarom dat zo is. Zo heeft snoeper Marco niet 1 of 2 keer, maar naar verluidt liefst 5 keer een scheve schaats gereden. En dat zijn enkel nog maar de affaires die reeds bekend zijn.

Het was dan ook begrijpelijk dat bij zijn ex-vrouw Leontine na een 21-jarig huwelijk de emmer begon te overstromen wanneer dit allemaal aan het licht kwam. Wie zijn nu echter de vrouwen die hij wist te versieren met zijn charmes?

Iris Hond – pianiste
Deze Iris is geen onbekende bij onze Noorderburen. Naast pianiste was ze zelfs ook in datingprogramma te zien gedurende twaalf dates een partner zocht.

Marco zelf noemde zijn slippertje met Iris ‘een vriendschap, die verder ging dan hij had voorzien.’ Het was nochtans wel een affaire die jaren zou geduurd hebben.

Denise Boekhoff – Zijn ex en eerste liefde
Een zekere Denis Broekhof zou de eerste liefde geweest zijn van de zanger. Nog voor zijn huwelijk van 23 jaar.

Lees ook  Shorttrackster Lara van Ruijven (27) overleden

Naar verluidt zou Marco echter ook tijdens zijn huwelijk nog eens stiekem met zijn ex hebben afgesproken.

De secretaresse
Jawel hoor, ook Marco zou in het eeuwenoude stereotype getrapt zijn en is flink van de grond zijn gegaan met zijn secretaresse. Zo werd hij in 2006 al kussend betrapt met de dame die toen voor de zanger werkte.

Maan de Steenwinkel – Zangeres
Marco scoort blijkbaar bij iedereen. Deze Maan de Steenwinkel was één van zijn pupillen in de Nederlandse versie van The Voice. Hij zou uiteindelijk veel meer gedaan hebben dan haar enkel ‘gecoacht’.

Lees ook  Monique Westenberg: 'Bridget was een zijspoor voor André'

Maan zelf is nu een superster bij onze Noorderburen. Haar avontuurtje met Marco heeft haar dus geen windeieren gelegd.

Willemijn Overloop – ondernemer
De laatste dame (waarvan bekend is) dat Marco ook met haar een affaire had is de onderneemster Willemijn Verloop. Ze werkte jaren samen met Marco en konden het blijkbaar iets té goed met elkaar vinden.

Willemijn is de dame in het rood

Dít is de nieuwe vriendin van EOTBDD’s Robin

Dame vist dierbaar bezit uit mobiel toilet