in

Mensen vragen zich af of Monique spreekverbod heeft.

Afgelopen week werd duidelijk dat er een flink haar in de boter zit tussen André Hazes en Monique Westenberg. In de media gaf André Hazes toe dat zijn relatie momenteel een crisis doormaakt. De geruchten daarover circuleerden al langer en worden alsmaar meer aangewakkerd. Dat komt doordat Monique spoorloos verdwenen lijkt te zijn.

Tot voor kort konden de volgers van Monique haar dagelijks volgen op de sociale media, waar ze honderdduizenden fans heeft. Sinds 5 augustus is daar echter een abrupt einde aan gekomen. Op de pagina moeten we overigens al ver in de tijd teruggaan om nog een gezamenlijk kiekje van de twee te vinden. Mensen vragen zich dan ook af of André Hazes inderdaad een slippertje begin met Nikkie Plessen?

Lees ook  Ze werd gebruikt als vechtershond en werd depressief – maar zie haar transformatie nou na de inspanningen van deze helden!

André Hazes en Monique hebben echter nog heel wat commerciële belangen. Showbizz-watchers denken dan ook dat de twee hun breuk nog niet officieel bekendmaken omdat er een nieuwe single aankomt en er nog heel wat concerten op til staan.

Het is wel vreemd dat André wel reageerde op de geruchten. Aan RTL Boulevard verklaarde zanger: “Wij houden heel veel van elkaar en ze is geen goed wijf. Iedereen heeft af en toe wat. De focus ligt volledig op onze zoon.”

Lees ook  Het stel wordt betrapt terwijl ze s*ks hebben in het park – de straf van de rechter is briljant

Daarmee blijft het wel een mysterie waar Monique momenteel is en waarom ze zo geheimzinnig stil blijft?

Fans maken zich zorgen om Wesley Sneijder

Man (69) schiet zijn ‘pestkop’ uit schoolperiode neer tijdens reünie, klopjacht gaande