in

Mensen stoppen dode insecten op hun vingernagel in de naam van nagelkunst

Hoe graag ik het ook leuk vind om uren op het internet naar nailart-video’s te kijken, staat het krijgen van een set sexy nagels niet echt op mijn verlanglijstje.

Afgezien van de praktische beperkingen van het hebben van lange nagels geladen met allerlei soorten jazz, denk ik niet dat ik het geduld heb om voor dure manicures als deze te zorgen.

Dat gezegd hebbende, is de community van nagels op sociale media een uiterst getalenteerde groep en hun werk laat me vaak met ontzag snakken. Waar trek je echter de grens uit met artistieke vrijheid?

Zoals met alle dingen in het leven, is er een dunne grens tussen passend en te ver doorgevoerd en het plaatsen van echte insecten op je nagels is, naar mijn bescheiden mening, een teken dat we de eerste raket van het oppervlak van de Aarde moeten vangen.

Instagram nail art-account @nail_sunny heeft maar liefst 2,2 miljoen volgers die de krankzinnige en soms onorthodoxe manicures controleren die ze posten.

Hoewel het grootste deel van hun werk ronduit onwerelds is, heeft een poging om insectenmanicures tot stand te brengen het internet het collectieve “STOP” laten schreeuwen.

De controversiële nailart in kwestie begint met de kunstenaar die haar nagels bedekt met wat lijkt op lijm voordat hij er een dood insect op legt.

De persoon tikt vervolgens de insecten neer met een borstel, langzaam manoeuvrerend in de gewenste positie.

Het broze lichaam van het dode insect valt echter uiteen door de lijm als gevolg van alle bewegingen, waardoor we ons afvragen of dit alles echt nodig was om een ​​sensationele post op sociale media te plaatsen.

De kunstenaar sluit het vervolgens af met een oranje toplaag en repliceert een gefossiliseerde insectenlook op de nieuw geverfde nagels.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bzzzz ? nails – YAY OR NAY? Video by @edo_movs #nailsunnytutorial

Een bericht gedeeld door Nail Sunny (@nail_sunny) op

Terwijl de nagelkunstenaar waarschijnlijk volgelingen verwachtte om de post met lof te overladen, deden de spijkers van insecten veel pijn.

Lees ook  Marieke Elsinga laat haar memmen bijna uit haar jurkje Knallen!

Elke dag dwalen we verder van God af, schreef @ desiree.pret, terwijl vele anderen meedongen met “Ewww.”

Sommigen gingen voorbij aan het ethische aspect ervan en leken Jurassic Park-vibes in de manicure te vinden.

Om eerlijk te zijn, zou het precies passen in het hele Jurassic Park-thema, maar ik denk dat het beter is om deze een harde doorgang te geven omwille van alle insecten die er zijn.

Aan de andere kant is een dode insectenmanicure een effectief middel om iemand te laten stoppen met bijten op de nagels. Maar toch … Nee, dat hebben we niet nodig in ons leven.


Ondanks de terugslag van de dode insectennagelkunst, stapte dezelfde Instagrammer het volgende niveau naar de volgende maand met een nieuw ontwerp voor manicure met levende mieren.

Ja, LEEF MIEREN! De manicure was voorzien van bewegende mieren in een set heldere acrylnagels.

Hoewel de ondertiteling beweerde dat “er geen dieren werden geschaad bij het maken van deze video”, had de nagelkunst nog steeds netizens die het bekritiseerden als wreed, walgelijk en niet nodig.

De video trok zelfs de aandacht van dierenrechtenorganisatie PETA, die het ‘zo verontrustend’ noemde.

Lees ook  Maan doet opvallende onthulling over haar relatie met Tony Junior

Na de zware weerslag van hun volgers, plaatste het profiel al snel een andere video die liet zien dat de mieren in veiligheid werden gebracht.

Hoewel de mieren blijkbaar nog een dag hebben geleefd, twijfelen we of de nagelkunstenaars de fout zagen in hun manier waarop ze de video nonchalant ondertiteld: KeeP kalm, We hebben ze laten ademen???.

Het was begrijpelijk dat mensen niet enthousiast waren over de slordige benadering van het probleem met Instagram user @veganswithheart commenting: respect .. wil je dat ik klap?

Helaas lijkt het erop dat dit niet de eerste keer is dat mensen levende of ooit-levende organismen op hun nagels in naam van de kunst hebben gebracht.

Blijkbaar was het een kwestie van een hete minuut om de vleugels van gevallen vlinders op je nagels te laten vallen en ik verlies oprecht het geloof in de mensheid met elk woord dat ik schrijf.

Oh, er is ook deze met een dode spin gevangen in een manicure. Ja, dat is genoeg internet voor vandaag.

Yolanthe plaatst opnieuw foto waar heel mannelijk Nederland op zit te kwijlen!

Ben jij een rommelkont thuis? Dan ben jij gewoon super intelligent!