in

Mensen die in Januari of Februari zijn geboren, zullen waarschijnlijk rijker en beroemder worden

Verjaardagen in de zomer worden vaak meer gewaardeerd dan verjaardagen in de winter. Voornamelijk in de maand Januari. Met de feestdagen achter de rug, waarbij veel geld hebt uitgegeven, zitten sommigen niet te wachten op nog een verjaardag. Maar voor degene die zijn geboren in de maand Januari hebben wij goed nieuws.

Een studie heeft aangetoond dat er veel voordelen zitten voor mensen die in het begin van het jaar geboren zijn. Het onderzoek werd gepubliceerd in het Journal of Social Sciences en het toonde aan dat baby’s die in januari en februari werden geboren, meer kans hadden om succesvol te zijn. Ze vergeleken de baby’s uit januari en februari met baby’s uit andere maanden van het jaar. Voor dit onderzoek werden 100 beroemdheden gebruikt, waaronder ondernemers, zangers, acteurs, politici, wetenschappers, atleten en auteurs.

Lees ook  De dokter vertelt deze zwaarlijvige man dat hij vóór zijn verjaardag zal sterven – dus verliest hij 203 kilo

De studie toonde aan dat veel van degenen die rijk en beroemd zijn, verjaardagen hadden in de eerste twee maanden van het jaar. Misschien iets dat nog interessanter is, is dat mensen geboren tussen 20 januari en 18 februari een nog grotere kans hebben op een succesvol leven.

Veel van de beroemdheden over de hele wereld, zowel levend als dood, vallen in deze categorie, namelijk:

Oprah
Ellen DeGeneres
Cristiano Ronaldo
Jennifer Aniston
Bob Marley
Michael Jordan
Abraham Lincoln
Ashton Kutcher
Mozart

Er is zelfs nog meer onderzoek gedaan wat aantoont dat mensen die in Januari of Februari zijn geboren een grotere kans op succes hebben. Er is namelijk onderzoek gedaan door S&P 500, waarbij er duidelijk werd dat tussen 1992 en 2009 10 procent van de CEO’s in januari werd geboren.

Lees ook  Marco Borsato diep geraakt door heftig nieuws

De Britse Office of National Statistics heeft ook een onderzoek gedaan en volgens hen worden mensen die in januari worden geboren waarschijnlijk artsen. Ze hebben 19 beroepen geanalyseerd om tot deze conclusie te komen.

Daarnaast heeft de Columbia Department of Medicine ontdekte dat baby’s in januari een lager risico lopen op bepaalde ziektes. Voornamelijk ziektes die ontstaan via de luchtwegen, voortplantingsorganen en neurologische aandoeningen.

Conclusie: Ben jij een geboren in Janurai of Februari? Wees dan juist blij dat jij een winterkind bent. De toekomst ziet er voor jou waarschijnlijk heel goed uit! Tag je familie en vrienden die geboren zijn in Januari of Februari!

BN’ers lachen om André en Bridget na bezoek na*kte danseressen

Psychiatrisch patiënt verjaagt bejaard koppel uit hun eigen woning.