in

Meng bananen met 2 simpele ingrediënten en je hoest zal als sneeuw voor de zon verdwijnen

Wanneer je last heeft van een terugkerende hoest, kan dit je leven echt moeilijk maken. Misschien vind je het onmogelijk om de hele nacht te slapen. Overdag kun je nauwelijks praten omdat je zoveel hoest.

De reden waarom je hoest

Je lichaam hoest eigenlijk om een ​​reden. Wanneer je hoest, wordt ke ademhalingsstelsel gewist. Het is een onvrijwillige actie die uw lichaam gebruikt om congestie te verhelpen.

Hoest komt vaak voor bij verkoudheid, bronchitis, griep of soortgelijke ziektes. Het kan ook worden veroorzaakt door het roken van sigaretten, luchtvervuiling of tweedehands roken.

Hoewel je lichaam om een ​​reden kan hoesten, kan het vervelend worden. Binnenkort wil je een manier vinden om het non-stop hoesten te laten stoppen. U investeert in hoestsiropen, maar ze lijken niet te werken.

Vaak lijkt hoest syrpus niet echt te stoppen en heeft het eerder een placebo-effect dan het daadwerkelijk verlichten van een terugkerende hoest. Gelukkig zijn er enkele natuurlijke remedies die u kunnen helpen uw hoest te verlichten.

Lees ook  Stewardess adopteert eenzame zwerfhond die elke dag trouw buiten het hotel op haar wachtte

Houd er rekening mee dat u nog steeds naar de arts moet gaan als u aanhoudend hoest. Het kan een teken zijn van een ernstige ziekte of medische aandoening, dus het is belangrijk om uw arts de oorzaak te laten diagnosticeren.

Een Zelfgemaakte Hoestsiroop Van Bananen

Als je toevallig een paar bananen hebt liggen, kun je deze hoestcrème gemakkelijk thuis maken. Er zijn slechts enkele ingrediënten nodig om deze hoest te verhelpen.

De ingrediënten

– 400 milliliter water
– 2 rijpe bananen
– 2 eetlepels rauwe, biologische honing

Zo maak je het

1. Kook water in een pot. Terwijl het water opwarmt, schil je de bananen en stamp je ze in een grote kom. Een houten lepel maakt het gemakkelijker om de bananen fijn te stampen.

2. Giet het kokende water op de bananen. Bedek het mengsel en laat het 30 minuten afkoelen. Zodra het is afgekoeld, voeg je de honing toe aan het mengsel. Roer alles samen.

Lees ook  Verwarde man klimt dak op en roept al urenlang - ik wil s*ks

3. Nu kun je deze hoestcrème gebruiken om je hoest te verlichten. Maak het warm voordat je het gebruikt. Je kunt dit maximaal vier keer per dag gebruiken.

Deze hoestcrème werkt om je hoest te genezen maar het kan ook helpen bij andere problemen. Bananen kunnen van nature je serotonineniveau verhogen, wat je helpt te slapen en je algehele welzijn te verhogen. Als je hoest je wakker heeft gehouden kunnen bananen je slapeloosheid verlichten. De honing kan je ook helpen om rustig te slapen.

Als je versteld stond van deze eenvoudige remedie tegen hoest, vertel het je vrienden dan ook.

Onze inhoud is naar ons beste weten gemaakt maar is van algemene aard en kan op geen enkele manier een individueel overleg met je arts vervangen. Je gezondheid is belangrijk voor ons!

Bikerbende redt dieren van gewelddadige eigenaren en hondengevechten

Man ontdekt dat er een muizenfamilie in zijn tuin woont en bouwt miniatuurdorp voor ze