in

Meisjes provoceren baviaan in dierentuin en het loopt niet leuk af voor ze

Wanneer je in een dierentuin bent, of meer in het algemeen: als je in de buurt van dieren bent, dan moet je er altijd voor zorgen dat je de dieren niet boos maakt. Of in ieder geval wegloopt als het dier boos is. De meeste mensen leren dit als kind.

Toen de vader uit de onderstaande zijn dochters mee nam naar de dierentuin, deed hij niks toen zijn dochters zich aan het misdragen waren. Zijn dochters waren eten aan het gooien, de baviaan in de kooi laat duidelijk blijken dat hij niet gediend is van het gedrag van de kinderen.

Lees ook  Monster plakt kat vol met ducttape en dumpt hem. Redster barst in tranen uit terwijl ze verhaal voor de camera doet.

De vader corrigeert zijn kinderen niet en zet niet het goede voorbeeld. Hij filmt alleen de acties van zijn dochters, zonder ze te leren dat wat ze doen niet oké is. Achteraf is het maar goed dat de vader filmde, anders hadden we nooit de geweldig mooie wraak van de baviaan gezien.

Lees ook  Familiehond bevalt van uiterst zeldzame groene puppy

De baviaan zet de meisjes, en hun vader, eens even goed op hun plek. Bekijk het zelf in de onderstaande video. De meisjes zullen hun lesje wel geleerd hebben.

Man wordt na 14 jaar herenigd met kat die tijdens zware storm vermist raakte

Na pesten op school belandt tiener in ziekenhuis met hersenschudding