in

Meisje zwaait elke dag naar conducteur – 3 jaar later ziet hij een briefje op het raam

De uitdrukking “je beseft pas wat je mist, als het er niet meer is” kan betrekking hebben op veel dingen in het leven.

Voor een aantal treinconducteurs in Tulsa, Oklahoma, had het betrekking op een vriendschap met een klein meisje, Rio, dat elke dag vanuit een raam naast het spoor naar hen zwaaide.

Want drie jaar nadat ze naar het meisje begonnen te zwaaien, merkten de conducteurs op dat Rio niet langer voor het raam stond. Maar in plaats daarvan zagen ze een briefje, en dat brak hun harten.

Briana Hefley Shepard publiceerde het hartverwarmende verhaal op haar Facebook-pagina:

“Mijn familiebedrijf verhuisde drie jaar geleden naar een andere locatie. Het ligt nu direct langs het treinspoor, wat betekent dat we, wat het treinverkeer betreft, op de eerste rij zitten. Rio vindt het fantastisch. Het duurde niet lang voordat de conducteurs zagen dat Rio naar hen zwaaide en dat zij terug zwaaiden. Naarmate de tijd vorderde, werd het een ritueel. Zij vloten, Rio rende naar het raam, ze openden hun ramen, en iedereen zwaaide en lachte van oor tot oor. Het ontroerde me vrijwel elke keer.”

Lees ook  De school renoveert het klaslokaal, maar wat de bouwers achter het bord vinden, overweldigt duizenden

“Maar een paar weken geleden, begon Rio met school.

Haar overgang naar school, raakte me dieper dan verwacht, maar ik was het meest verdrietig op de eerste dag dat de trein voorbij kwam en zij er niet was. Ze vloten op hun fluitjes, ze openden hun ramen, maar ik was de enige die daar stond, huilend en droevig zwaaiend. De volgende dag maakte ik een spanbord, waarop stond: “Ze is met school begonnen.” Ik hoorde de fluittoon, rende naar het raam en hield het bord omhoog. Dat was drie weken geleden.”

“Wat heb ik toch gehuild.”

“Vanmorgen, enkele minuten nadat ik de winkel ingelopen was, klopte er iemand op de deur. Het was een man in een fel geel shirt. Hij stond daar om te informeren naar het kleine meisje met het blonde haar dat zwaaide naar de treinen. Hij was één van de conducteurs en ze vroegen zich allemaal af wat er met haar gebeurd was. Wat heb ik toch gehuild. Ze hadden mijn bord gezien, maar konden het niet lezen. Ze gingen ervan uit dat het meisje met school begonnen was, maar wilden het zeker weten. Hij vertelde dat haar gezwaai, hun dag opfleurde. Drie jaar lang hadden ze deze momenten gedeeld.”

“Ze wilden wat voor haar doen; ze missen haar. Hij vroeg of ze haar iets mochten opsturen, waarop ik uiteraard “natuurlijk” antwoordde! Ze zullen over enkele weken een verjaardagscadeau voor haar opsturen.

De wetenschap dat het net zoveel impact op hen had als op ons, vult mijn hart met liefde en hoop.”

Dit is een prachtig voorbeeld van vriendschap en hoe kleine dingen in het leven een groot verschil kunnen maken. Deel het met je vrienden en familie.

Lees ook  Beschoten 13-jarige jongen moet voor altijd leven met ‘kogel’ in zijn lichaam

Zenuwachtige pup wil niet loslaten – maar kijk goed naar de mond van dierenarts Dennis – geweldig!

30 jaar lang werd de beer in een kooi gehouden – kijk nu naar haar ogen wanneer de kooi open gaat