in

Meisje van 17 sterft in gruwelijk ongeval: Agenten doorzoeken het wrak en doen vreselijke ontdekking

Op 22 februari stierf de 17-jarige studente Camryn Callaway in een gruwelijk auto-ongeluk.

Het incident was een ware tragedie voor het hele dorp. Haar familie bleef kapot achter.

Camryn was aan het rijden op de snelweg, iets na 22:00 toen ze frontaal op een tractor botste.

Door de botsing werd haar auto een compleet wrak. Camryn zelf was op slag dood.

Na een politie-onderzoek was de doodsoorzaak bekend. Camryn was verstrooid geraakt door met haar gsm bezig te zijn tijdens het rijden. Dit leed er toe dat ze recht op het voertuig voor haar botste.

Camryn’s moeder, Michelle Lunsford, zei dat haar dochter nooit haar gsm gebruikte tijdens het autorijden. Ze wil echter niet ingaan tegen de bevindingen van de politie dat haar dochter wel degelijk met haar gsm bezig was tijdens het rijden.

Lees ook  Vreemdeling redde de dag toen deze zwangere vrouw geweigerd werd in een ziekenhuis en op straat moest bevallen

Nu wil ze dat anderen de vernielde wagen van haar dochter zien, in de hoop dat meer mensen zullen begrijpen hoe gevaarlijk het is om je gsm te gebruiken achter het stuur.

“Ik denk dat een visuele voorstelling noodzakelijk is. Ikzelf ben erg visueel en om mijn kind dood in een kist te zien liggen, dat is visueel voor mij en mijn familie,” zei Michelle aan WKRG.

“Camryn was mijn alles. Ze was de reden voor mijn bestaan en nu heb ik een nieuwe focus in het leven. Ze is er niet meer. Daarom wil ik haar eren.”

AT&T, een van de grootste telecomoperatoren in de Verenigde Staten, hielp uitgebreid met de campagne om aandacht te schenken over de gevaren van gsm-gebruik achter het stuur. Dit kwam nadat een onderzoek bevestigde dat 43% van de bevolking toegaf dat ze sms’en achter het stuur.

Lees ook  Mijn trouwe hond van negen jaar scheurde mijn arm af

Volgen AT&T heb je 23% meer kans om een ongeval te hebben bij het gebruik van je gsm tijdens het rijden.

Natuurlijk zou het voor niemand zo vreemd moeten zijn dat mensen hun telefoon blijven gebruiken tijdens het besturen van een voertuig.

Bekijk het nieuwsverslag over Camryns vreselijke ongeval hieronder:

Elke dag nemen mensen het risico om hun gsm te gebruiken tijdens het autorijden. Sommige mensen telefoneren achter het stuur, anderen sturen berichtjes, dit veroorzaakt allemaal ongevallen.

Ok, niet iedereen veroorzaakt een dodelijk ongeval, maar het blijft een feit dat het extreem gevaarlijk is om een gsm te gebruiken achter het stuur.

Deel dit verhaal om iedereen eraan te herinneren dat gsm’s en autorijden niet samengaan! Als we allemaal een inspanning leveren kunnen we tragedies zoals deze vermijden.

Video: Man loopt met stikkende hond een politiekantoor binnen.

Eigenaar geeft hond uitslag van kankeronderzoek: haar reactie doet harten smelten over de hele wereld