in

Meisje moest een rolstoel en krukken gebruiken, totdat deze hond haar leven ingrijpgelijk veranderde

13-jarige Bella Burton heeft het syndroom van Morquio. Het is een zeldzame aangeboren en erfelijke stofwisselingsziekte. De ziekte tast haar botten aan en beperkt haar mobiliteit, aldus ABC News.

Ze heeft meerdere operaties gehad en talloze therapieën gevolgt, maar ze had nog steeds moeite met lopen. Om zich te verplaatsen had ze altijd krukken of een rolstoel nodig.

Totdat Bella twee jaar geleden George ontmoette, haar Duitse dog en beste vriend.

Lees ook  Wetenschap: Mannen worden twee keer zo snel kaal als ze te veel werken

Sinds de twee samen zijn gaat het veel beter met Bella. Ze heeft meer vertrouwen, is actiever en lichamelijk veel sterker. Hij helpt haar op school om van klas naar klas te gaan en ‘s avonds slapen ze in één bed.

Het is ongelooflijk mooi om te zien wat een positieve verandering George in Bella teweeg heeft gebracht! Niet voor niets heeft hij inmiddels een aantal onderscheidingen ontvangen, waaronder de 2015 AKC Humane Fund Awards for Canine Excellence.

Lees ook  Vrouw (25) blind na tatoeëren ogen

In het onderstaande filmpje kan je zelf de geweldige band zien tussen beide, George krijgt een speciale dag en wordt extra verwend! Laat ons jouw reactie weten en vergeet niet dit prachtige verhaal te delen op Facebook.

De vrouw ontdekt een kreupel dier naast haar huis – onderneemt meteen actie als ze ziet wat het is

De hond werd gestolen, zeven maanden later wordt ze eindelijk herenigd met haar baasje!