in

Meisje met misvormd hoofdje lacht ondanks het feit dat vreemden haar een “alien” noemen.

Een driejarig meisje geboren met een zeldzame genetische afwijking die misvormingen in het gezicht veroorzaakt, versloeg haar haters door gewoon te lachen. En dat ondanks het feit dat ze haar een “alien” noemen.

Ryley Nazario heeft het syndroom van Pfeiffer, wat misvormingen veroorzaakt en de vorm van het hoofd aantast. Haar moeder Vanessa Nazario (39) zei dat Ryley sinds haar geboorte heel wat negatieve aandacht van vreemden krijgt. Maar wat mensen ook zeggen, glimlacht de peuter voortdurend. Een eigenschap waardoor ze de liefdevolle bijnaam “Smiley Ryley” kreeg.

Vanessa uit Rockland in New York zei: “Enkele weken geleden kwam er een kind naar ons toe en zei dat Ryley eruitzag als een alien, wat uiteraard erg kwetsend was.”

“Ik vroeg de jongen hoe hij zich zou voelen wanneer iemand hem een alien zou noemen en legde uit dat Ryley niet anders is dan andere kinderen. Het is echter hartverscheurend om dagdagelijks mee om te moeten gaan.”

Lees ook  Tweeling sterft in baarmoeder en laat broertje bijzondere moedervlek na.

“Onze familie krijgt elke dag af te rekenen met gestaar. Kinderen zijn kinderen en ik begrijp dat ze nieuwsgierig en onschuldig zijn. Maar het is moeilijk. Volwassenen zijn het ergst. Het is niet alleen het staren, maar ook de commentaren.”

“Mensen zeggen me altijd: ‘Lieve hemel, de arme stakker’ of ze benaderen je geschokt en je wil hen gewoon zeggen: ‘Ik heb het niet nodig dat je medelijden met me hebt.’”

“Ryley is oké, ze is geweldig. Ze heeft niemand nodig om zelfmedelijden te hebben en ze nog minder heeft ze het gestaar nodig.”

Ryley heeft het syndroom van Pfeiffer, een aandoening die slechts bij een op 150.000 geboortes voorkomt. In het geval van Ryley zorgt dit voor een samengedrukt gezicht waardoor ze het moeilijk heeft om te ademen.

Lees ook  Deze jongeman overleefde een haaienaanval, een beeraanval en een slangenbeet

In haar korte leven moest de peuter al meer dan tien operaties ondergaan. Vanessa en haar echtgenoot Jose (43) bereiden zich nu voor op de meest ingrijpende operatie dusver.

Wanneer ze vijf jaar oud wordt, zal Ryley geopereerd worden aan haar gezicht. Deze operatie zal haar gezichtsbotten meer naar voor verplaatsen. Daardoor kan ze zonder een luchtpijpbuis kunnen ademen en zal haar gezicht verbeterd worden.

De moeder zegt dat ze van plan is om een brochure te maken over de toestand van haar dochter zodat mensen haar beter zouden begrijpen. Ondanks haar uitdagingen heeft Ryley een sprankelende persoonlijkheid.

“Ze is het vrolijkste meisje. Ze is dapper, dapper, dapper. Ze is altijd aan het lachen en dansen. Als moeder moet je gewoon je best doen en ze hun ding laten doen.”

3-jarige hond gaat wandelen met eigenaar. 1 uur later sterft ze en dierenarts legt uit wat haar doodde.

8-jarige jongen plaatst verborgen camera in bos – maakt ongelooflijke film en bewijst ongelijk onderzoekers