in

Meisje krijgt cadeau van stiefmoeder – kijkt beter in de tas en stort in

Een cadeau geven aan iemand die je lief hebt kan moeilijk zijn, maar niets is beter dan een persoonlijk en doordacht cadeau.

Niet alleen staat het symbool voor de liefde die je voor die persoon voelt, maar het laat ook zien dat je echt nagedacht hebt over het cadeau.

Dat is waarschijnlijk wat Brigitte in gedachte had toen ze een verjaardagscadeau gaf aan haar stiefdochter Haley – maar ik denk niet dat ze deze reactie verwachtte.

Ik denk dat Haley haar verjaardagsfeestje eerder dit jaar nooit zal vergeten. Al haar vrienden en familie waren er om met haar een feestje te vieren.

Lees ook  48-jarige Wendy van Dijk heeft een figuur waar je ‘U’ tegen zegt!

Maar het nam een onverwachte wending toen Haley haar stiefmoeder, Brigitte, met een cadeautas aankwam voor het jarige meisje.

Haley opende de tas en zag dat er een knuffel in zat.

Ze was erg blij en vond het lief, maar ze wist niet dat Brigitte nog een speciaal item in de tas had gedaan.

Haley zocht verder in de tas en besefte dat er nog meer in zat!

Er was een briefje – met een berichtje…

Ooit een cadeau aan iemand gegeven en je zorgen gemaakt of ze het wel leuk vonden? Dat is waarschijnlijk hoe Brigitte zich voelde toen haar stiefdochter het briefje las.

Lees ook  Paard steigert en verliest evenwicht: ruitertje (7) overleden

Op het briefje stond geschreven dat Brigitte haar verzoek om Haley te adopteren was toegewezen en dat ze nu officieel haar nieuwe moeder was. En de reactie van het meisje? Het raakt me recht in m´n hart!

Dit is gewoon te mooi!

Voel je vrij om dit verhaal te delen met je vrienden zodat ook zij het ontzettende lieve gebaar van de geweldige stiefmoeder kunnen zien!

Deze foto van een zwerfhond die weigert van de zijde van zijn dode vriend te wijken, zegt meer dan 1000 woorden

Argentijnse trofeejager probeert olifant neer te schieten – wordt vertrapt en overlijdt