in

Meisje in rolstoel krijgt hele bijzondere Barbie en kan haar blijdschap niet bedwingen

Alle kinderen weten wat een Barbiepop is. Het speelgoed bestaat al sinds 1959 en heeft generaties en generaties kinderen vermaakt. De pop is bij velen geliefd, maar werd ook erg bekritiseerd. Ze creëerde een kunstmatig schoonheidsideaal dat vrouwen lange benen, extreem smalle tailles en lang blond haar zouden moeten hebben.

De wereld is enorm veranderd sinds de eerste Barbie werd uitgebracht. Omdat het onmogelijke schoonheidsideaal steeds controversiëler werd, besloot het merk om een aantal veranderingen door te voeren.

Lees ook  Waarom we spinnen moeten koesteren in plaats van bang voor ze te zijn

Er kwamen verschillen in uiterlijk en diverse etniciteiten. Ook verscheen Barbie in verschillende outfits, waaronder werkkleding die traditioneel voorbehouden was aan mannen.

Vooral vorig jaar was de pop een succes.

In 2019 verscheen een Barbie in een rolstoel, zodat ook kinderen die zich in een rolstoel bevinden zich met haar konden identificeren.

Lacey Rogers, de moeder van Ella Rogers, een meisje in een rolstoel, besloot er één aan haar dochtertje te schenken.

Lees ook  Tara Reid, Vicky uit American Pie, is nu 44 jaar en nog steeds super hot!

Ella kreeg deze mooie Barbie voor haar verjaardag en Lacey besloot het meisje te filmen. De video ging heel snel viraal. Ella’s geluk en verrassing zijn overduidelijk, als ze de Barbie ziet die op haar lijkt.

Zelfs de officiële Instagrampagina van Barbie deelde de video! Bekijk hieronder zelf hoe blij en gelukkig Ella met haar geschenk is!

Man draagt een levende slang als gezichtsmasker in bus

Dit zijn de coronamaatregelen die het kabinet morgen zeer waarschijnlijk gaat aanscherpen