in

Meisje heeft paniekaanval op vliegtuig. Mama draait zich om en beseft dat steward haar “speciale drankjes” geeft.

Toen Erika Jeorgean Swart met haar drie kinderen op een vliegtuig stapte, was ze niet voorbereid op de reactie van haar negenjarige dochter. Gabby werd erg angstig over de vlucht van Orlando naar Newark. Ze als klein meisje voordien al gevlogen, dus Erika was verrast dat haar dochter plotseling vliegangst kreeg!

Gabby had het erg moeilijk tijdens de vlucht en mama kon de angst en paniek in haar ogen zien. Gabby die diabetes type 1 heeft, deed haar best om rustig te blijven, maar niets werkte. Om het nog erger te maken begonnen haar bloedwaarden ook nog eens te crashen!

Erika dacht niet dat haar dochter de andere passagiers stoorde, maar dan dook uit het niets een steward op die Gabby een “speciaal drankje” gaf om haar kalm te houden.

De echtgenoot van Erika was er niet bij en ze had haar handen vol om ervoor te zorgen dat haar drie kinderen zich zouden gedragen. Maar dan kwam een steward genaamd Garrick tussenbeide om te helpen. Mama schreef een lange post op de Facebookpagina van Southwest Airlines om hen te laten weten wat een van haar werknemers had gedaan:

Lees ook  Eerste kus tijdens Tinderdate eindigt op de spoeddienst

“Dit is Garrick, een van jullie werknemers op de vlucht 1264 van Orlando naar Newark …”

Erika maakte een foto van de man in kwestie, zodat de bazen van Southwest hem meteen zouden kunnen identificeren. In plaats van hem te brandmerken als een slechte werknemer, prees Erika hem voor zijn super lieve acties!

“Tijdens de vlucht probeerde hij haar aan het lachen te brengen en gaf haar speciale drankjes. Naarmate we dichter bij onze bestemming kwamen, verslechterde het weer en was er een beetje turbulentie. Tijdens de landing kreeg Gabby een hevige paniekaanval.”

Garrick kon zeggen dat Gabby het moeilijk had om dapper te blijven, dus besteedde hij wat extra aandacht aan haar. Hij vroeg zelfs of het oké was dat hij in de lege stoel naast haar zou zitten!

“Tijdens een extreem hevige turbulentie begon ze te huilen en greep zijn arm. Hij zei haar zachtjes dat ze hem zolang ze maar wou kon vastpakken. Kort daarop begon haar bloedsuikerspiegel gevaarlijk te crashen. Hij stond op om een sinaasappelsapje te halen en ging dan terug naast haar zitten. Ze vroeg opnieuw of ze zijn arm mocht vasthouden tijdens het landen.”

Lees ook  18-jarig meisje gedood nadat telefoon explodeert terwijl ze aan het praten was.

Tijdens de landing leidde Garrick het meisje af door over iets leuk te praten. De volgende 30 minuten kletste de zorgzame vader, die een dochter heeft van de leeftijd van Gabby, over huisdieren en in welke groep ze zat.

Hij wist precies wat hij aan het doen was, en toen het vliegtuig geland was, was Gabby rustiger dan een slapende baby!

“Eenmaal ze op de grond waren kondigde hij over de intercom aan dat zijn vriend Gabby op de eerste rij haar vliegangst had overwonnen en vroeg een rondje applaus. Het hele vliegtuig applaudisseerde voor haar. Het was een prachtige ervaring met Southwest. We zijn eeuwig dankbaar dat we zo’n onbaatzuchtige ziel mochten ontmoeten.”

Heb jij ooit al zo’n mooie ervaring gehad?

Bestelwagen gestolen met rolstoel voor gehandicapte zoon erin. Politie verbluft familie met 1 telefoontje.

Moeder zorgt met foto van gepiercte baby voor opschudding.