in

Vermiste Madeleine McCann mogelijk gevonden!

De zaak rondom de vermiste Madeleine McCann lijkt een bizarre wending te krijgen. De Engelse studente Harriet Brookes denkt dat ze Maddie is, die op 3-jarige leeftijd verdween uit een appartement in Portugal.

‘Dit is het bewijs’
De studente stuurde haar vrienden berichten met een hele theorie over het feit dat zij wel eens de vermiste Maddie zou kunnen zijn. Ze plaatste dit als grap in een besloten groepschat op Facebook. Harriet claimde dat de moedervlek op haar rechteroog en been hét bewijs is dat ze Madeleine is. “Ik geloof eigenlijk niet in complottheorieën, maar ik denk echt dat ik Madeleine McCann ben.” Je ziet de volledige chat HIER.

Lees ook  Deze Egyptische miljardair wil een eiland kopen om alle vluchtelingen van de wereld onder te brengen.

Not amused
Hoewel de tweet van Harriet, waarin ze claimt dat ze Madeleine is, al meer dan 30,000 retweets kreeg, kan het merendeel deze ‘joke’ niet waarderen. Volgers vinden het ziekelijk en vragen zich af waarom er überhaupt een grap over een vermist meisje wordt gemaakt.

Het is niet mogelijk dat Harriet Brookes daadwerkelijk de vermiste Madeleine McCann is. De echte Maddie verdween in 2007 op 3-jarige leeftijd. Dit zou betekenen dat ze nu veertien jaar zou zijn.

Lees ook  15 onverwachte feiten die je stomverbaasd achter laten..

Man blijft in vrouw vastzitten tijdens vrij partij in de zee

Zware hel in huis André Hazes en Monique