in

Meid ingehuurd om gerenoveerd huis schoon te maken. Wanneer ze haar zeggen van wie het is, kan ze het niet geloven.

Professionele poetsvrouwen of poetsmannen weten nooit wat ze gaan aantreffen wanneer ze een nieuw huis binnenwandelen. Zelfs voor een huismeid beleefde ze een van de meest vreemde momenten, en het werd allemaal op camera vastgelegd.

Ze is een moeder van drie en had al jaren geen dag vrijaf genomen. Cara werkte zo hard, en voedde daarnaast nog eens haar kinderen op, dat ze in het verleden al eens in het ziekenhuis werd opgenomen wegens oververmoeidheid.

Toen haar baas Cara vertelde dat ze voor een belangrijke klant moest werken, kwam ze zoals altijd op tijd opdagen. Dan begonnen er vreemde dingen te gebeuren.

De vrouw in het huis vertelde haar dat ze zich klaarmaakten voor een groot feest die avond. Maar ze vertelde Cara dat er nog erg veel moest gebeuren.

Toen werd Cara gevraagd om een zeven gangen maaltijd van expert-chef Manny Slomovits te proeven. Cara proefde dan truffels van $4.000 en zelfs eetbaar goud.

Lees ook  Dave Roelvink heeft nieuwe Arabische vriendin

Naarmate de rariteiten maar bleven voortduren, werd Cara met een volle buik gevraagd om de deur te openen. Daar stonden twee masseurs met een massagestoel!

De mannen zeiden dat ze hun handen moesten opwarmen, en vroegen Cara om neer te zitten voor een massage. Om het nog vreemder te maken begon de “eigenaar” van het huis te poetsen, terwijl de professionele schoonmaakster verder gepamperd werd.

Daarna troonde de vrouw Cara mee naar boven waar ze allerlei modieuze spulletjes en juwelen kreeg.

Vervolgens werd Cara door een andere persoon aan de deur afgeleid. Ditmaal stond er een verhuizer met dozen. Toen Cara de dozen opende, was ze verbluft om haar eigen spulletjes aan te treffen.

Verbluft ging ze naar buiten en ontdekte eindelijk wat er aan de hand was. De waarheid deed haar in tranen uitbarsten.

Lees ook  Dokter brengt babymeisje via keizersnede ter wereld. Dan dropt mama een bom die hem geschokt achterlaat.

De achterkant van de verhuiswagen ging open en daar kwamen Clara’s kinderen, haar zus Glo en Cara’s nichtje tevoorschijn: “Verrassing!”

De verhuizer onthulde zichzelf als Greg Benson, de gastheer van een online show genaamd “Prank It Forward.” Daar houden ze mensen voor de gek door onverwacht aardige dingen voor hen te doen.

Hij vertelde Clara dat ze dit huis met de hulp van sponsors konden aankopen en lieten renoveren.

Greg zei: “Dit is jouw huis. Je kunt hier je hele leven blijven, het doorgeven aan je kinderen en aan je kleinkinderen. Dit is voor jou!”

Daar hield de verrassing echter nog niet op, want er volgde nog een geweldige verrassing voor haar en haar zus.

Bekijk de spectaculaire verrassing hieronder!

Postbode verstopte een halve ton onbezorgde post omdat hij “niet genoeg betaald werd.”

Man die om geld bedelt, krijgt baan aangeboden bij autodealer. Wanneer hij nee zegt, hangen ze een bordje op dat meteen viraal gaat.