in

Mehmet (49) was waarschijnlijk slachtoffer van vergissing, politie toont nieuwe beelden

Op maandag 6 juli vorig jaar werd de 49-jarige Mehmet Kilicsoy op straat in Beuningen neergeschoten.

De voorbereide aanslag leek op een criminele liquidatie. Maar het rechercheteam dat de moord onderzoekt is tot een andere conclusie gekomen. Waarschijnlijk is Mehmet slachtoffer geworden van een fatale vergissing.

Het slachtoffer werd op die ochtend van 6 juli 2020 midden op straat in Beuningen beschoten. Hij overleed ter plekke.

Meer dan een half jaar hebben rechercheurs o.a. het verleden van het slachtoffer onderzocht. Er werd gezocht in zijn woonomgeving, in zijn moestuin, op zijn werk, rond de moskee en op veel meer plekken.

Lees ook  Droomjob als au pair bij rijk stel Eindigt in gitzwarte nachtmerrie voor Sophie (21)

Er is echter geen enkele aanwijzing gevonden dat Mehmet zich met criminele zaken bezig hield. Het is nog niet duidelijk voor wie de kogels wel bedoeld waren.

Nieuwe beelden
De afgelopen maanden is er intensief onderzoek gedaan naar sporen en camerabeelden. Op basis daarvan denkt de recherche dat de daders mogelijk uit de regio van Amsterdam komen.

In het programma Opsporing Verzocht zullen op dinsdag 2 maart beelden getoond worden van auto’s en personen. Hopelijk leidt dit tot meer informatie over de zaak.

Lees ook  Man steekt met groot mes in op slachtoffer in Rotterdam, getuige slaat verdachte neer met knuppel: “Een bloedbad”

Informatie delen?
Hebt u nu al informatie om te delen? Dat kan gratis via onze tiplijn: 0800-6070. U kunt ons ook een e-mail sturen via tgo-nigeria.oost-nederland@politie.nl.

Wilt u een vertrouwelijk gesprek voeren met een rechercheur waarbij uw identiteit wordt afgeschermd?

Neem dan contact op met het Team Nationale Inlichtingen via telefoonnummer 088-6617734. Wilt u volledig anoniem blijven? Bel dan M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Politie: afgelopen week 6966 avondklokboetes

Man steekt met groot mes in op slachtoffer in Rotterdam, getuige slaat verdachte neer met knuppel: “Een bloedbad”