in

Meghans vader zegt af – dagen voor het huwelijk van zijn dochter

Prins Harry en Meghan Markle treden komende zater, 19 mei, in het huwelijksbootje.

De klokken in de St. George’s Chapel in Windsor Castle zullen luiden rond de middag, en de ceremonie zal live uitgezonden worden over de hele wereld.

Maar, er is gaat schandalig nieuws rond voor de Britse koninklijke familie.

Volgens verschillende Amerikaanse en Britse nieuwsagentschappen, waaronder de roddelsite TMZ en de Britse tabloid Daily Express, maar ook CNN, zou de vader van de bruid, Thomas Markle, afgezegd hebben voor het huwelijk van zijn dochter. Hij zal zal de hand van zijn dochter dus niet vasthouden tijdens het wandelen naar het altaar.

Het is slechts enkele dagen voordat de jongste zoon van prinses Diana, prins Harry, “ja” zal zeggen tegen zijn geliefde Meghan Markle, een actrice die vooral bekend is van haar rol als Rachel in de Amerikaanse serie “Suits”.

De koninklijke familie in Engeland heeft zich natuurlijk voorbereidt voor de grote dag, gezien het al van juni vorig jaar geleden is dat de twee zouden trouwen. Prins Harry en Meghan Markle zijn een officieel koppel sinds 2016.

Maar nu is er onverwacht nieuws dat de fans van de koninklijke familie doorheen heel Engeland en daarbuiten schokt.

De vader van de bruid, Thomas Markle, zal namelijk niet naar het Verenigd Koninkrijk afzakken om zijn dochter te zien huwen met prins Harry.

Lees ook  Dove vrouw kan eindelijk horen – bekijk haar reactie wanneer Ellen DeGeneres een geheim onthult

Volgens TMZ zijn er twee redenen hiervoor.

Eerst werd onthuld dat Thomas Markle paparazzi toeliet om foto’s van hem te nemen in ruil voor geld.

In die foto’s lijkt Thomas Markle zich voor te bereiden voor het koninklijke huwelijk in Engeland. Volgens TMZ geeft hij toe dat de foto’s hem een slecht imago geven en dat hij de Britse koninklijke familie niet in verlegenheid wilt brengen.

Volgens Samantha Grant, de halfzus van Meghan, was zij degene die haar vader de raad gaf om akkoord te gaan om foto’s te laten nemen. Samantha dacht dat het zijn reputatie zou verbeteren na negatief te worden afgeschilderd in de Britse pers.

Maar dat is niet de enige reden.

Zes dagen geleden kreeg Thomas Markle een hartaanval, en werd hij opgenomen in het ziekenhuis.

Een woordvoerder van de koninklijke familie gaf een verklaring.

“Dit is een diep persoonlijk moment voor mevr. Markle in de dagen voor haar huwelijk. Prins Harry en zijzelf vragen opnieuw begrip en respect voor Mr. Markle in deze moeilijke situatie,” zei een woordvoerder van het Britse hof aan CNN.

Prins Harry en Meghan Markle zullen op hun huwelijk hulde brengen aan Diana
Harry en Meghan hebben eerder aangekondigd dat ze van plan zijn om tijdens hun huwelijk hulde te brengen aan Harry’s overleden moeder, prinses Diana.

Lees ook  Famke Louise laat Temptation-Fabiola hardhandig uit club gooien.

“Doordat ik zijn moeder niet kon ontmoeten, is het zo belangrijk voor me om te weten dat ze echt deel is van ons,” zei Meghan Markle in een interview vorig jaar, volgens de Sun.

Prins Harry heeft al hulde gebracht aan zijn moeder Diana, door twee diamanten te gebruiken uit de collectie van Diana in de ring voor Meghan.

Volgens People, zullen ook de bloemen zo georganiseerd worden dat ze hulde brengen aan prinses Diana. Diana’s favoriete bloemen, witte rozen, zullen net naast pioenrozen liggen, de favoriete bloem van Meghan Markle.

Als je prins Harry en Meghan Markle wilt feliciteren voor hun huwelijk en sprankelende toekomst, deel dan dit bericht!

Zoontje besluit dat huwelijksaanzoek ideaal moment is om een plasje te doen

Niemand wilt het meisje met de zilveren ogen. Dan merkt een vrouw een detail in haar foto en beseft haar ware identiteit