in

Meer s*ks blijkt het perfecte medicijn tegen hooikoorts te zijn, volgens de wetenschap

Het hebben van allergieën kan moeilijk zijn – vorig jaar was een van de ergste in de recente geschiedenis, wat stuifmeel betreft.

En met de manier waarop 2020 begon, zou ik niet verbaasd zijn als het nog erger zou worden.

Voor degenen onder ons die lijden aan allergieën, is het doorkomen van de lente en de zomer een nachtmerrie. Ik probeer alle middelen te gebruiken die ik in handen kan krijgen om de dingen nog een beetje beter te maken. Het enige wat we willen is voorkomen dat we maandenlang een verstopte neus en rode ogen hebben.

Je raakt er nooit aan gewend, en met de huidige corona-situatie is het makkelijk om iedereen om je heen ongemakkelijk te maken als je om de paar minuten niest en je neus snuit.

Maar maak je geen zorgen, we hebben misschien een oplossing gevonden die je helpt om naar buiten te gaan zonder paniek om je heen te veroorzaken!

De zomer is bijna aangebroken – ook al heeft het warme weer de noordelijke staten nog niet bereikt. Het is sporadisch geweest, maar binnen de komende weken kunnen we waarschijnlijk verwachten dat de temperatuur zal gaan stijgen. Parallel hieraan zal het stuifmeelgehalte volgens pollen.com waarschijnlijk net zo hoog zijn.

Lees ook  Mike reist met slechts 25 euro op zak: ‘Mezelf wassen doe ik in een rivier’

Weg met allergieën door s*ks
In een bekende studie aan de Iraanse Tabiz Medical University hebben onderzoekers geconcludeerd dat s*ks de symptomen van pollenallergieën kan verlichten, meldt de Britse gezondheidssite Heart.

Dus als je wilt stoppen met niezen en hoesten in de bus, supermarkt of op het werk – zoek een partner en maak je niet druk.

Volgens het rapport, dat ook door de Daily Star en The Mirror wordt gedekt, doet s*ks de bloedvaten in onze neusgaten samentrekken, wat op zijn beurt de neusholte opent – en de irritatie aan de ogen verlaagt.

Het is echter belangrijk om erop te wijzen dat het krijgen van enige slaapkameractie op zich geen perfecte oplossing is.

Allergie-expert: “Het meest aangenaam…”

Deskundigen leggen uit dat mensen die aan allergieën lijden, gebruik moeten blijven maken van de instrumenten waarmee ze vertrouwd zijn om de symptomen te verminderen. S*ks is echter een grote aanvulling op de routine van mensen die lijden tijdens de lente en de zomer.

Lees ook  Penny (23) moet kosten van zoektocht mogelijk zelf betalen

Aangenaam en gezond, een perfecte combinatie!

Max Wiseberg, allergie-expert in de lucht, vertelde het hart:

“Er is ook onderzoek dat suggereert dat s*ks kan helpen met de symptomen, dus dat zou iets zijn om te overwegen, hoewel er misschien wat praktische kwesties rond timing en locaties.

“Maar er is waarschijnlijk geen aangenamere manier om met de symptomen van allergieën om te gaan.”

Mannen ervaren grotere voordelen
Er is echter – helaas – een kleine tegenslag. Tenminste voor vrouwen.

Het symptoomverzachtende effect waar s*ks aan bijdraagt, hangt vooral samen met ejaculatie, zodat mannen meer kans hebben dan vrouwen om een positieve invloed te hebben op hun symptomen, aldus de studie.

Verminderde symptomen en meer s*ks. Ik ben verkocht! Vergeet echter niet om te blijven gebruiken wat op dit moment voor u werkt.

Geweldig Nieuws! Deel nu deze belangrijke informatie met je allergische vrienden! Het zal zeker gewaardeerd worden!

Vermist Kind Alert: 14-jarige Miryam Hammouti vermist

Lichamen van doodgeschoten man en vrouw gevonden aan oever in Henegouwen