in

Meedogenloze moeder dumpt dochtertje (6) op straat, gooit kleren uit raam en rijdt weg met vriend

Toen gevraagd werd aan het kleine meisje waar haar ouders waren, antwoordde ze “Ik weet het niet. Ze reden weg en lieten me achter.”

Een vrouw was net gestopt met sporten en reed voorbij een druk kruispunt in de New Yorkse buurt Queens.

Het was een ochtend zoals gewoonlijk. Normaal sport Mishka nooit ’s ochtends, maar deze dag wel. De dag startte raar en eindigde ronduit hallucinant.

Toen de vrouw afsloeg richting 140th Avenue, zag ze een 6-jarig meisje, in het midden van de weg, met een mondmaskertje.

Ze had een zwarte, herbruikbare zak bij zich met spullen in de ene hand, en een witte vuilniszak in de andere hand. Dat meldt New York Daily News.

Dit drukke kruispunt was zeker geen plaats waar een klein meisje alleen zou ronddwalen en de vrouw vroeg haar waar ze naartoe ging.

Het 6-jarige meisje, had geen idee waar ze zich bevond en ze had geen documenten bij zich waar haar adres op te vinden was.

“Ze rende naar de stoep en bleef me aankijken,” getuigt de vrouw. Ik vroeg haar waar ze naartoe ging en ze zei “ik weet het niet”.

“Waar zijn je ouders?” vroeg ik. Het hulpeloze meisje antwoordde, “Ik weet het niet. Ze reden weg en lieten me achter.”

“Ze was erg emotioneel en doodsbang,” vertelde de vrouw aan CBS New York. Slechts enkele seconden voordat Mishka het meisje had opgemerkt op straat, had de moeder van het meisje en diens partner, hun kleine meisje koudweg achtergelaten op de stoep.

In een hartverscheurend filmpje is te zien hoe het meisje uit de wagen stapt langs de ene deur, terwijl een witte vuilniszak uit de andere deur wordt gegooid.

Lees ook  Moeder wacht 37 jaar totdat haar vermiste dochter terugkeert – nu heeft de politie het antwoord ontdekt

Het kleine meisje zwaait daarna wanhopig naar de wegrijdende wagen, moederziel alleen achtergelaten.

Voor ze het kind daar alleen achterlieten, had haar stiefvader nog een voicemail gestuurd naar de vader van het kind.

“Kom je dochter ophalen. Ze bevindt zich op straat, zonder plaats om te slapen. Ze huilt als een hond.”

Aanklagers getuigen dat het kleine, huilende meisje gehoord kon worden op de achtergrond in de voicemail.

Nadat de vrouw het kind had afgezet aan haar school, werden agenten en veiligheidspersoneel ingelicht van de buurt, waarna een onderzoek werd gestart. De moeder en haar vriend konden een uur later al gevonden worden.

“Deze kinderen zijn een probleem voor me. Dit kind is van haar. Het is niet mijn kind, dus ook niet mijn probleem en niet mijn verantwoordelijkheid.”

Toen de moeder werd ondervraagd gaf ze toe dat ze het kind had proberen af te zetten aan de woning van haar vader.

“Ben je gek? Dat is helemaal niet waar,” antwoordde de vader, volgens New York Daily News. De vader zei dat hij vier jaar geleden scheidde van zijn toenmalige vrouw, en dat hij sindsdien nauwelijks zijn dochter heeft gezien.

Hoewel de man weigerde om zijn naam te zetten op de geboorteakte van zijn dochter, zei hij dat hij bereid was om haar in huis te nemen na het telefoontje van de partner van de moeder van het kind.

De moeder beweert dat ze eerst had geprobeerd om het kind af te zetten bij haar vader, maar die kon het tegendeel bewijzen door de beelden van de camera aan zijn voordeur.

Lees ook  Vrouw valt in slaap op vlucht. Als ze wakker wordt is ze alleen op donker vliegtuig

Later toonden agenten videobeelden aan de vader waarop te zien is hoe het kind alleen langs de weg staat. Uiteindelijk gaf de moeder toe dat ze “gefrustreerd” was, aldus New York Daily News.

Maar wat een geluk dat de vrouwelijke chauffeur het meisje net op tijd had opgemerkt, luttele seconden nadat de moeder haar koelbloedig had gedumpt.

“Ik kan er gewoon niet bij dat mensen hun kinderen op straat dumpen met een vuilniszak. Ik ben sprakeloos. In shock.

Het is alsof God me hier heeft naartoe gebracht, want normaal sport ik nooit ’s ochtends. Ik ben nog steeds in shock,” getuigt ze in het filmpje.

“Ik ben gewoon blij dat ik degene ben die haar heeft gevonden. Toen de agenten me vertelden dat ze in een paar seconden tijd uit de wagen werd gegooid, voelde ik dat ik daar hoorde te zijn…

Iedereen kon haar hebben meegenomen. Ze zou het slachtoffer van misbruik kunnen geweest zijn. Ze kon dood geweest zijn.

Ik kan me niet inbeelden hoe iemand zoiets met een kind doet, laat staan met hun eigen kind,” getuigt de vrouw aan CBS New York.

Na het traumatische incident werd het meisje opgenomen door de dienst kinderbescherming en zal ze hoogstwaarschijnlijk aan een familielid worden toevertrouwd.

De wrede moeder en haar vriend riskeren veroordeeld te worden voor kindermishandeling en het in het gevaar brengen van een kind.

Gynaecologe Oostends ziekenhuis in beroep veroordeeld voor onopzettelijke doding baby

Man (24) die 14-jarige jongen doodreed krijgt 240 uur taakstraf: ‘Ik was liever zelf over de kop geslagen’