in

Medewerkers gooien boze 92-jarige uit de bank, dan brengt de politie hem terug om hem te helpen

Net buiten Los Angeles, in Californie, ontving de Montebello Police Department enkele weken geleden enorm veel aandacht. Maar niet voor iets slechts (wat vele mensen misschien denken over de politie tegenwoordig). Nee, het was nogal het tegenovergestelde.

Het departement ontving een telefoontje van een nabijgelegen bank over een vervelende klant. Politieagent Robert Josett was de eerste die ter plaatse was. En toen hij de bank binnenstapte, zag hij een 92-jarige man die redelijk geërgerd en boos was.

De man wilde enkel wat geld afhalen van zijn rekening. Maar omdat zijn identiteitskaart vervallen as, kon niemand bij de bank hem helpen.

Lees ook  12 mensen die extreem zwaar waren en in slechts 1 jaar zoveel zijn afgevallen dat niemand ze meer herkent

De oude man kon niet begrijpen waarom en raakte gefrustreerd.

Er was heel wat commotie en politieagent Robert Josett besefte dat hij moest tussenkomen.

Maar in de plaats van de oude man te begeleiden uit de bank en hem op straat te zetten, nam de agent Robert mee naar het Departement voor Auto’s en Voertuigen om een nieuwe licentie aan te vragen, meldt KDVR.

Daarna gingen ze terug naar de bank voor hij sloot, en agent Robert hielp de man met het afhalen van zijn geld.

De terugkeer

Later postte de Montebello Police Department een foto van agent Robert die de oude man terug naar de bank helpt, en er kwam lof van overal in de Verenigde Staten.

Lees ook  Sommige vrouwen hebben tegenwoordig extra lange nagels en vind het er mooi uitzien

De foto werd al meer dan 40.000 keer gedeeld en het toont echt hoe de politie nog steeds het verschil kan maken voor de gemeenschap.

In tijden waar de politie vaak kritiek te verduren krijgt voor hun acties, is deze agent het voorbeeld van hoe het wel kan.

De 195.000 mensen die de Facebookpost leuk vonden gaan allemaal akkoord!

Deel het artikel met je vrienden op Facebook, als je ook denkt dat agent Robert Josett het verdient om in de bloemetjes gezet te worden voor zijn prachtige inspanning!

Vrouw is het zat dat echtgenoot altijd tot laat werkt, hoort dochter praten en beseft de waarheid

Hondenbaasje komt thuis en ziet bebloede muren – dan ontdekt hij de verschrikkelijke waarheid