in

Martin fotografeerde dit prachtige strand in Australië – dagen later ontdekt hij een pittig detail

De Argentijnse backpacker Martin Cervantes nam onlangs een foto en ontdekte later een leuk detail. Hij fotografeerde het wereldberoemde strand genaamd Bondi Beach in Australië. Later ontdekte hij wat hij onbewust had gefotografeerd, zo schrijft de Daily Mail.

Het begon als een gewone dag voor Martin toen hij een wandeling maakte op het strand en enkele foto’s nam, zoals hij wel vaker doet. Hij dacht er verder niet meer over na.

Martin verzond de foto’s wel naar vrienden en familie en genoot verder van zijn dag in Sydney. Later kreeg hij echter een onverwacht bericht.

Het was een van zijn vrienden die een klein detail opmerkte op de foto’s.
– Het waren niet echt speciale foto’s, behalve voor het detail waar een paar te zien is op het strand. Het lijkt erop dat de man zijn vriendin op dat exacte moment ten huwelijk aan het vragen is, zo schrijft Martin op Facebook.

Lees ook  Bridget Maasland is woedend

Hij vervolgt:

– Toen ik thuis kwam zette ik de foto’s op mijn computer en ontdekte ik de sequentie die ik fotografeerde.
Op één van de foto’s kun je duidelijk zien dat de man zijn vriendin ten huwelijk vraagt. We vermoeden ook dat de vrouw ja heeft gezegd aangezien het koppel elkaar aan het omhelzen is op de laatste foto.

Martin heeft daarom besloten om het hele verhaal op Facebook te vertellen, in de hoop om dit paar te kunnen ontmoeten. Hij vroeg daarom om zijn verhaal op Facebook te delen om zo de kans op een ontmoeting te verhogen. En hij slaagde in zijn opzet, hij vertelt dan op Facebook dat hij het koppel heeft gevonden.

Lees ook  Fajah Lourens laat weinig aan de verbeelding over op haar social media

– Bedankt aan iedereen om de foto’s te delen! We vonden het koppel en ze waren heel blij om de foto’s te zien, zo schrijft Martin op zijn Facebook-pagina.

We zijn heel blij dat de fotograaf het koppel via de sociale media heeft kunnen terugvinden. Hij was echt de juiste man op de juiste plaats!

Uitgehongerde hond zit op de trap van een verlaten huis – maar dan verandert deze foto haar leven!

Snotneuzen provoceren een aap – dan leren ze een les, die ze niet snel zullen vergeten!