in

Manager Raymond van Barneveld over nieuwe vlam: ‘Ze is een 35-jarige vrouw uit Londen’

Manager Raymond van Barneveld over nieuwe vlam: ‘Ze is een 35-jarige vrouw uit Londen’Ook vertelt hij dat Raymond en zijn vrouw Silvia zich vorig jaar al op de breuk voorbereidden. Een dag nadat de Britse tabloid The Sun een video verspreidde waarop te zien is dat Raymond van Barneveld een andere dame dan zijn vrouw zoende, kwam het management van Raymond met het nieuws naar buiten dat Raymond en Silvia van Barneveld gaan scheiden. Betekent dit dat Raymond een nieuwe relatie heeft? Volgens de manager van Raymond is daar vooralsnog geen sprake van.

Er is meer bekend over de mysterieuze dame.

Lees ook  Tien dode katten gedumpt in vuilniszakken, kopjes kapotgeslagen

Britse dame
Jaco van Bodegom, de manager van Raymond, laat weten dat er geen sprake is van een liefdesrelatie. Wel vertelt hij iets meer over de vrouw. “Ik weet wie ze is”, aldus de manager volgens het AD. “Het gaat om een 35-jarige vrouw uit Londen.”

De zoenvideo
Om de privacy te beschermen wil de manager verder niet kwijt hoe de twee elkaar kennen. Wel bevestigt Jaco dat de video die The Sun plaatste echt is. Hoewel de beelden pas deze week opdoken, werd de gebeurtenis al op 28 februari vastgelegd in de lobby van een hotel in Exeter.

Lees ook  ”Lastige eter?” Volgens de wetenschap je gewoon een fijnproever

Scheiding
Het nieuws van de scheiding kwam gisteren naar buiten, maar volgens Jaco waren Raymond en Silvia zich al langer op hun breuk aan het voorbereiden. “Ze waren tot de conclusie gekomen dat het niet meer werkte, maar hadden op dat moment geen haast. Voor Raymond en Silvia hoefde een scheiding zeker niet op stel en sprong.” Ook laat de zegspersoon van Raymond weten dat Silvia en Raymond geen ruzie hebben. “Ze zijn nog goed bevriend en hebben zeker geen ruzie. Ze willen hun breuk graag in alle rust en in onderling overleg regelen en vragen iedereen dat te respecten.”

Pasgeboren dochtertje Jim Bakkum met infectie opgenomen in ziekenhuis

15 jaar nadat vrouw verdwijnt met haar 3 kinderen, onthult politie schokkende waarheid over hun geheime leven