in

Man zit vijf dagen vast met ‘rottende’ jongeheer in zelfgemaakt s*ksspeeltje

In de categorie ‘doe dit thuis niet na’ dit keer een 21-jarige man uit Thailand. Hij kwam vast te zitten met zijn jongeheer in een zelfgemaakt s*ksspeeltje en moest daarvoor naar het ziekenhuis.

Een sok en metalen pijp
De 21-jarige Thai wilde op een bijzondere manier aan zijn trekken komen. Hij deed een sok om zijn penis en stopte deze in een metalen pijp.

Nadat hij was klaargekomen was zijn tampeloeres zo opgezwollen dat het bloed er niet meer uit kon waardoor hij vast bleef zitten.

Pijn
Vijf dagen lang probeerde hij thuis zijn geslachtsdeel uit de pijp te krijgen. Hij probeerde verschillende glijmiddelen uit om zichzelf uit zijn benarde positie te bevrijden, maar niets hielp. Toen hij geen andere oplossing meer zag, besloot hij toch maar naar het ziekenhuis te gaan.

Lees ook  Kendal Jenner, de knapste van de Kardashian-familie, verbaast met lingeriefoto

De man gebruikte al twee keer het bijzondere speeltje voordat hij de derde keer vast kwam te zitten. Het enige verschil is dat hij de laatste keer wel een hoogtepunt bereikte, waardoor hij vastzat.

Rotten
In de kliniek bleek dat zijn penis al te rotten aan de binnenkant. Na vijf dagen pijn riep hij om hulp en werd hij uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht. Het duurde drie uur en 25 messen om de jongeheer van de man los te krijgen.

Lees ook  Peuter vergrendelt iPhone voor 48 jaar en hetzelfde zou met jouw telefoon kunnen gebeuren.

Geluk
Dokter Sita Likisakul, die de man behandelde, zegt dat hij van geluk mag spreken tegen Daily Mail.

“Doordat het bloed niet meer kon terugkeren, bleef het in de klieren aan de bovenkant van de penis. Het begon daarom al te rotten.

Het is erg gevaarlijk om drie uur vast ze zitten met de penis, iemand kan zijn geslachtsdeel verliezen. Laat staan vijf dagen. Ik ben nog steeds verbaasd dat hij het heeft kunnen overleven.”

Buschauffeur maakt inschattingsfout: rijdt dak van dubbeldekker vol kinderen af

Jongen (9) overlijdt tijdens verstoppertje spelen