in

Man ziet zichzelf op de achtergrond van een oude familiefoto van zijn verloofde.

Als je nog bewijs nodig hebt dat het lot iets echt is en dat sommige relaties gewoon voorbestemd zijn, volgt hier het verhaal dat alle twijfels wegneemt. Laten we 10 jaar teruggaan in de tijd. Verona Koliqi, die nu in Londen woont maar oorspronkelijk van Kosovo is, bezocht met haar familie een strand in Montenegro. Ze namen enkele klassieke familiefoto’s en dachten er verder niet meer over na.

Lees ook  4-jarig meisje stuurt een verjaardagstaart naar haar moeder in de hemel – de reactie van de post is dan super

Tot Verona tien jaar later de foto’s nog eens ter hand nam en haar verloofde Mirand als klein jongetje op de achtergrond op een luchtmatras zag drijven. “Hij merkte dat de jongen op de achtergrond hetzelfde shirt, shorts en luchtmatras had als hijzelf”, vertelde ze. “We analyseerden de zaak verder en familieleden bevestigden dat hij mijn familiefoto photobombde.”

Lees ook  Zo gaat het nu met ‘Married At First Sight’-koppel Chantal en Nikolai

Blijkt dat de familie van Mirand toen op precies dezelfde plek op vakantie was. De twee ontmoetten elkaar nooit als kinderen. Het duurde tot in 2016 dat hun pad opnieuw kruiste in Kosovo.

En een jaar later verloofden ze.


Dus wie weet, misschien ken ook jij je toekomstige partner al …

DEEL dit als ook jij in het lot gelooft!

Jongen wordt op 6-jarige leeftijd multimiljonair en verdient meer dan 11 miljoen per jaar gewoon door met speelgoed te spelen.

Humberto Tan open over dieptepunt RTL Late Night: ‘Het gaat slechter dan ooit’